Elmalıspor ikinci yarıda coştu

Elmalıspor ikinci yarıda coştu

2.Amatör lig 16. Grupta şampiyonluk yarışından geri kalmak istemeyen iki takım Atlasspor ile Beykoz Elmalıspor Alemdağ Stadında karşılaştılar.

2.Amatör lig 16. Grupta şampiyonluk yarışından geri kalmak istemeyen iki takım Atlasspor ile Beykoz Elmalıspor Alemdağ Stadında karşılaştılar.

Beykoz temsilcisi ilk yarıyı yenik tamamlasada ikinci yarıdaki müthiş oyunu ile maçı çevirerek karşılaşmadan 5-1 lik galibiyetle ayrılan taraf oldu.

Mücadeleyi İbrahim Etem Yılmaz, Fatih Aksakal ve Ahmet Öztürk hakem triosu yönetirken karşılıklı ataklarla başlayan ilk yarıyı ev sahibi Atlasspor 22.dakikada Kerem İpek’in attığı golle 1-0 önde tamamladı.

Elmalıspor ikinci yarıya fırtına gibi girdi

İkinci yarıya hızlı başlayan takım Elmalıspor oldu. 52.dakikada kazandığı penatı atışını Uğur Öztürk’le filelere yollayan Beykoz temsilcisi skora denge getirdi 1-1.

Beraberlik golünden sonra rakip kaleye yüklenen Elmalıspor, 60.dakikada Uğur Öztürk’ün ikinci golü ile deplasmanda 2-1 üstünlüğü yakaladı.

Galibiyet golünün morali ile oyunun kontrolünü iyice eline alarak baskılar yapan konuk ekip 71. ve 88.dakikada Fatih Çapoğlu ve maçın yıldızı Uğur Öztürk’ün golleri ile karşılaşmada 5-1 lik sonuçla ayrılarak 3 puanla evine döndü.

Bu galibiyetle 13 puana yükselerek zirve takibini sürdüren Sabri Çiçek’in talebeleri önümüzdeki hafta deplasmanda Doğangüneşspor ile karşılaşırken, 8 puanda kalan Atlasspor deplasmanda Selami Ali Yeşilsahaspor’un konuğu olacak.

Murat Nazik

elmalispor.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.