‘Emir Sarıgül belediyede terör estiriyor’

‘Emir Sarıgül belediyede terör estiriyor’

Emir Sarıgül şimdi de; Şişli Belediyesi’nde çalışan personele baskı ve yıldırma politikası izlediği ve kendisinin adamı olmayanları da işten attırdığı ve terör havası estirdiği iddialarıyla gündeme geldi.

BAŞARIDAN ZİYADE SANSASYONLARLA GÜNDEMDE

Emir Sarıgül Şişli Belediyesi’ne meclis üyesi olarak girdikten, başkan yardımcısı ve başkan vekili olduktan sonra başarısından ziyade sürekli sansasyonlarıyla gündeme geldi. Bu kez de belediye de çalışan personelin, kendisine sorgusuz, sualsiz itaat etmeleri için baskı altına aldığı iddiaları gündemi sarsacak boyutlara ulaşıyor.  

‘İŞTEN ATMALAR DEVAM EDECEK’

Emir Sarıgül’ün zulmüne dayanamayan ve zorla işten atılan personel gazetemizi arayarak, yaşadıkları olaylar karşısında belediyede hiç kimsenin ses çıkartamadığından dert yandılar. Şişli Belediyesi’nde kendilerinin başına gelenlerin yakın zamanda da birçok arkadaşına yapılacağını da iddia ediliyor. Ayrıca belediyedeki personelin zoraki izine çıkartıldıkları da gelen iddialar arasında.

BU ZÜLME ÇAĞLAR SEZGİN’DE ORTAK OLUYOR  

Emir Sarıgül; Şişli Belediyesi’nde istemediği ve kendisinin adamı olmayan personele baskı ve yıldırma politikalarını ve personelin işten atılmasını; bazen bizzat kendisinin, bazen de kendisinin yapmak istemediklerini de Özel Kalem Müdürü Çağlar Sezgin aracılığı ile gerçekleştirdiği iddia ediliyor.

İŞİ BİLENLERİN KARŞISINDA EZİLİYORLAR

Çağlar Sezgin; yaptığı iş ile ilgili bir meziyetinin olmamasına rağmen, özel bir statü ile 6 ay özel kalem müdürü yaptırılarak doğrudan devlet memuru olmasına olanak yaratılırken, görevini layıkıyla yapan gerçek hak sahipleri karşısında ezildikleri, bu nedenle de onların dışlandığı ve işten atıldıkları ifade ediliyor.  

ÇAĞLAR EMİR SARIGÜL’Ü ÖRNEK ALIYOR

Çağlar Sezgin’de Emir Sarıgül gibi kendi görevi ile ilgili hiçbir başarısı olmamasına karşılık belediye içerisinde terör havası estirmek ve sürekli de sansasyonlarla gündeme geldiği belirtiliyor.   

HAYRİ İNÖNÜ SESSİZ KALIYOR

Hayri İnönü’nün de Emir Sarıgül’ün yaptığı bu olaylar karşısında rahatsız olduğu ama hiçbir müdahale de bulunmadığı ifade ediliyor. Bu da Şişli Belediyesi’nde çalışan personel tarafından tepki ile karşılanıyor. Belediyede çalışanların işe gitmek istemeyecek kadar mutsuz bir çalışma ortamı içerisinde oldukları belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.