Emir Sarıgül imza atmayan personeli sürüyor

Emir Sarıgül imza atmayan personeli sürüyor

Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Tekin’in televizyon programından sonra gazetemize Emir Sarıgül ile çarpıcı istihbaratlar gelmeye başladı. Bunların en çarpıcı olanı da Emir Sarıgül istediği evraklara imza atmayan bayan personeli sürdürdüğü iddia e

HAYRİ İNÖNÜ’YÜ YALNIZLAŞTIRMA ATAĞI

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü’nün belediyedeki müdürleri görevden alması ile başlayan temizlik hareketinden sonra Sarıgül ailesinin karşı atağında Hayri İnönü’yü belediyede yalnızlaştırma politikası izlenmeye başlandı.

BELEDİYEDEKİ DÜRÜST PERSONELLER SIKINTI İÇERİSİNDE

Şişli Belediyesi içerisinde çalışan birçok dürüst personel de Hayri İnönü’nün bu atağına umut bağlamışlardı. Çünkü Şişli Belediyesi artık katlanabilecek bir yer olmaktan çıkmaktaydı. İnönü’nün bu ve benzeri tutumu ile de belediye içerisindeki dürüst personelin birçok yolsuzluk dosyalarına imza atmamaya başlamışlardı.  

EMİR SARIGÜL İLE İLGİLİ BÜYÜK İDDİALAR

İnönü’yü yalnızlaştırma projesi ile de gazetemize Şişli Belediyesi içerisinde ki bu personellerin Emir Sarıgül tarafından sürgün edilmeye başlandığı ihbarları gelmeye başladı.

EMİR SARIGÜL BAYAN MEMURU SÜRGÜN ETTİ

Bunlardan en çarpıcı olanı da bir bayan memurun yolsuzluk evraklarına imza atmaması üzerine Emir Sarıgül tarafından, 50 erkek personelin bulunduğu ve tuvaleti de dışarıda olan bir yere ‘imza atmayan sonucuna katlanır’ diyerek sürgüne göndermesi Şişli Belediyesi’nde yaşanan sansasyonları tekrar gündeme getirecek.  

Şişli Gazetesi olarak Şişli Belediyesi’ndeki dürüst personellere yapılan bu haksız uygulamaların takipçisi olacağız. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.