Emir Sarıgül İnönü’yü yeni binaya almıyor

Emir Sarıgül İnönü’yü yeni binaya almıyor

Hayri İnönü’yü istifaya zorlayan Sarıgül ailesi baskılarını gün geçtikçe artırıyor. Yeni belediye binasına taşınan oğul Emir Sarıgül Hayri İnönü’nün yeni binaya gelmesine izin vermiyor.

EMİR SARIGÜL YENİ BİNAYI KENDİ MEKÂNI GÖRÜYOR

Şişli Belediyesi’nin hemen hemen tüm birimleri Okmeydanı’ndaki yeni hizmet binasına taşındı. Emir Sarıgül’ün her yerde ‘Bakan getireceğim, binlerce kişi ile yeni hizmet binasını açacağım’ diye şahsileştirdiği yeni binaya kendi makam odasını da taşıdı.

EMİR SARIGÜL İNÖNÜ’YÜ İTİBARSIZLAŞTIRIYOR

Tüm birimleri ve kendi makam odasını taşıyan Emir Sarıgül, Hayri İnönü’nün yeni binaya gelmesine izin vermedi. Tüm Şişlili hizmet aldığı yeni binada Hayri İnönü’den ziyade sürekli olarak Emir Sarıgül’ü görüyor. Böylelikle de halkın içerisinde görünmeyen Hayri İnönü’nün toplum nezdindeki itibarı sarsılmış oluyor.

İNÖNÜ’NÜN İSTİFASINA TOPLUMU HAZIRLIYORLAR

Hiçbir yerde görünmeyen Hayri İnönü’nün ilk önce kendisinin pes etmesi sağlanacak. Son günlerde İnönü’ye yapılan baskı ve şiddetle bu bir nebze de olsa sağlanmış oldu. Sonra Şişlili ve son olarak ta toplum artık İnönü gitsin dedirtilecek. Zaten bu ve benzeri çalışmalar uzun süredir devam etmekteydi. Geçtiğimiz Kurban Bayramı’nın ilk günü de İnönü’nün özel kalem müdürü olmadığı halde basına İnönü’nün gay özel kalem müdürü diye haber yaptırtılmıştı.      

SARIGÜL AİLESİ’NİN İNÖNÜ’YE BASKILARI DEVAM EDECEK

Mustafa Sarıgül’ün Hayri İnönü’yü istifa etmesi için düğmeye basmasıyla birlikte oğul Emir Sarıgül’de atağa geçti. Hayri İnönü ve en yakın adamlarına yapılan baskı ve şiddetlerden sonra ikinci aşama olarak yalnızlaştırma politikası izlenerek İnönü’yü köşeye sıkıştırıp istifa etmesi hızlandırılacak.

Emir Sarıgül’ün önümüzdeki günlerde de bu ve benzeri baskıların artarak devam edeceği ifade ediliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.