Emir Sarıgül Şişli Belediye Başkanı oldu!

Emir Sarıgül Şişli Belediye Başkanı oldu!

Şişli Belediyesi Başkan Vekili ve Koordinatör Başkan Yardımcısı Emir Sarıgül 10 günlüğüne Şişli Belediye Başkanı oldu.

 Hayri İnönü’nün her zamanki gibi yine Amerika’ya oğlunu ziyarete gitmesiyle 30 Ağustos Zafer Bayramı törenlerine ve Şişli Belediyesi Eylül Ayı Meclis toplantısına katılamadı. Şişli Belediyesine vekil olarak Emir Sarıgül başkanlık etti.

EMİR SARIGÜL BAŞKANLIĞA HAZIRLANIYOR

Emir Sarıgül 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle ilk kez Şişli Belediye Başkanı sıfatıyla törende çelenk koydu. Şişli Kaymakamı Salih Işık’ın düzenlemiş olduğu resepsiyona da katılan Emir Sarıgül Şişli Belediye Başkanlığı için hazırlandığının sinyallerini verdi.

EMİR SARIGÜL 17 DAKİKA KONUŞMA YAPTI

Şişli Belediyesi Eylül Ayı Meclis toplantısında da ilk kez belediye başkanı sıfatıyla konuşma yapan Emir Sarıgül’ün belediye başkanlığına ciddi anlamda hazırlandığının diğer bir göstergesi olduğu yorumlarına neden oldu.

MUSTAFA SARIGÜL MECLİSİ İNTERNETTEN TAKİP ETTİ

On yedi dakika süresince küsüde kalan Emir Sarıgül; meclis toplantılarının internetten canlı yayınlanacak olan test yayınında sadece Mustafa Sarıgül’ün izlediği ifade ediliyor.

HAYRİ İNÖNÜ OĞLUNU DÜŞÜNDÜĞÜ KADAR

ŞİŞLİ BELEDİYESİ’Nİ DÜŞÜNSEYDİ EMANETÇİ OLMAZDI

Siyasi kulislerde bu durum farklı yorumlara neden oldu. Bir grup; Hayri İnönü’nün oğlunu düşündüğü kadar Şişli Belediyesi’ni düşünmüş olsaydı emanetçi başkan yakıştırmalarının yapılamayacağını ifade ediliyor.

ŞİŞLİ BELEDİYESİ’Nİ MÜZEYYEN KÜNEY YÖNETİYOR

Diğer bir grup ise bu durumun Hayri İnönü’nün emanetçi bir başkan olduğunun ispatı olduğunu ifade ediyor. Bu grubun bir başka yorumu da Şişli Belediyesi’ni yöneten gerçek kişinin İnönü’nün baş danışmanı Müzeyyen Küney olduğu belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.