Emir Sarıgül ve Murat Ali Talay mercek altında

Emir Sarıgül ve Murat Ali Talay mercek altında

Kılıçdaroğlu CHP Parti Meclisi’nde; ‘Mustafa Sarıgül’ün istenmeyen isimleri meclise alıp başkan yardımcısı yaptı’ diye eleştirdiği Hüseyin Avni Sipahi’den sonraki isimlerin Emir Sarıgül ve Aydın Ayaydın’ın damadı Murat Ali Talay olduğu iddia ediliyor.

SİPAHİ’NİN İSTİFA ETTİĞİ İDDA EDİLMİŞTİ

Kılıçdaroğlu’nun arzu edilmeyen meclis üyesi ve başkan yardımcısı dediği isimlerden birinin, 17 Aralık Operasyonu’nda ismi geçen Hüseyin Avni Sipahi’nin olduğu ifade edilmişti. Bu da basında gündem yaratmış, sonrasında Sipahi’nin görevinden istifa ettiği ve CHP üyeliğini de askıya aldığı basında yer almıştı.

Diğer isimlerin de; Mustafa Sarıgül’ün oğlu Emir Sarıgül ve Aydın Ayaydın’ın damadı Murat Ali Talay olduğu iddia ediliyor

SIRA EMİR SARIGÜL VE MURAT ALİ TALAY’DA

Emir Sarıgül hem meclis üyesi olup hem de başkan yardımcısı yapılmıştı. Şişli Belediyesi’ni de Emir Sarıgül’ün yönettiği ve belediyedeki tüm yönetimi kendisinin oluşturduğu gazetemizde sürekli haber olmuş, ulusal basında buna ciddi anlamda yer vermişti.

ORTAKLARINI BAŞKAN DANIŞMANI YAPTI

Belediye de hem ortaklarını hem de şoförü olduğu iddia edilen, aynı zamanda da şirket ortağını meclis üyesi yapmıştı. Emir Sarıgül bununla da yetinmeyip ortaklarını Hayri İnönü’ye danışman yapmış ve okul arkadaşlarını da başkan yardımcısı yapmıştı.

Emir Sarıgül belediye dışından birçok yakınına da komisyonlarda görev vereceği iddia ediliyor

KILIÇDAROĞLU YAŞANANLARA TEPKİ GÖSTERDİ

Emir Sarıgül’ün bu fütursuz tutumuna da gerek belediye içerisinde gerekse de kamuoyunda tepki toplamıştı. Bu tepkiye Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’da katılmış ve ‘Bunun bir hata olduğunu ve artık geçmişte yapılan hatalara artık göz yummayacağını sert bir dille de ifade etmişti.

EMİR SARIGÜL’ÜN DE GÖREVİ BIRAKMASI GÜNDEMDE

Kılıçdaroğlu’nun verdiği mesajlardan sürekli basında sansasyonlarıyla gündemde olan Emir Sarıgül’ün de sonunun Hüseyin Avni Sipahi gibi olabileceği iddia ediliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.