Emir Sarıgül yeşil alanları talan ediyor

Emir Sarıgül yeşil alanları talan ediyor

Emir Sarıgül’ün; Şişli ile özdeşleşmiş Feriköy Ekolojik Pazarı’nın etrafındaki yeşil alanı ve o alanda bulunan ağaçları, Aydın Ayaydın’ın oteline yol açmak için yıkma kararı aldığı iddia ediliyor.

Geçtiğimiz günlerde kalabalık bir koruma ordusuyla  Feriköy Pazarı’na ziyarete giden Emir Sarıgül pazar esnafına buradaki yeşil alanı ve burayı yeşillendiren ve pazarla özdeşleşmiş alanı yıkacağını ifade etti.

ŞİŞLİ GAZETESİ OLARAK TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

Emir Sarıgül’ün bu kararına tepki gösteren ve gazetemizi arayan duyarlı Şişlililer ve Türkiye’nin tanınmış Şişlili sanatçıları; Şişli Gazetesi’nin duyarlılığını yakından takip ettiklerini belirterek Emir Sarıgül’ün bu kararından vazgeçmesi için gazete olarak kendilerine yardım etmemizi talep ettiler. Biz de Şişli Gazetesi olarak bu olayın sonuna kadar takipçisi olacağımıza söz verdik.

ÜÇ REZİDANSA YOL AÇMAK İÇİN

YEŞİL ALAN YOK EDİLECEK

Emir Sarıgül yeşil alanı yıkarak orada bulunan üç büyük rezidansa yaranmak ve üç rezidansın yararlanabileceği bir yol açmak için, yeşil alanın yok edilmesine tepkiler büyüyor. Rezidansların lüks havuzlarının yanlarına araçlarını park edebilmelerini sağlamak adına yapılacak bu uygulamaya o rezidanstaki yaşayan bazı aileler dahi tepki gösteriyor.

EMİR SARIGÜL’ÜN AYDIN AYAYDIN’IN OTELİ İÇİN

YEŞİL ALANA YOL YAPACAĞI İDDİA EDİLİYOR

Emir Sarıgül’ün yeşil alanları yıkıp yol yapma kararı almasında, okul arkadaşı ve Şişli Belediye Başkan Yardımcısı olan Murat Ali Talay’ın kayınpederi ve babasının yakın arkadaşı olan Aydın Ayaydın’ın otelinin yararlanmasının yattığı da iddia ediliyor.

Bu yol için aynı zamanda da pazara gelen insanların dinlenip yeme içme ihtiyaçlarını karşılayan dinlenme alanlarının da yıkacağı ifade edildi.

YEŞİL ALANLA BİRLİKTE HAYVANLARDA YOK OLACAK

Bu yeşil alan yerine açılacak yolun; elma ağaçlarından, palmiye ve erik ağaçlarıyla beraber, üzüm asmalarının da bulunduğu yeşil alandaki 30’un üzerinde de kedilerin yok olması anlamına geliyor.

EMİR’İN BABASI MUSTAFA SARIGÜL’DE

AYNI BÖLGEDE YOLU SATMIŞTI

Emir Sarıgül’ün babası Mustafa Sarıgül’de yine aynı yerdeki bir caddeyi de büyük bir inşaat firmasına para karşılığı satmıştı. Babadan sonra oğul Emir Sarıgül’ün de üç rezidansın lüks yaşamına katkı sağlamak için yeşil alanı yok etmesinin ise düşündürücü olduğu ifade ediliyor.

SANATÇILAR DA TEPKİ KOYACAK

O bölgede yaşayan ve o pazara alışverişe gelen sanatçıların da bu olaya büyük tepki gösterdikleri; eğer Emir Sarıgül’ün kararından vazgeçmemesi halinde de tepkilerini tüm kamuoyu önünde dile getireceklerini ifade ettiler.

Bu sanatçıların başında da Leman Sam geliyor. Sam kendi twitter hesabından tepkisini tüm takipçilerine duyurmuştu. 

HAYVAN SEVERLERİN VE EMİR SARIGÜL’ÜN

DUYARSIZ KALMAMALARI BEKLENİYOR

Şişli Gazetesi olarak; tüm duyarlı hayvan severleri bu olaya sessiz kalmamalarını ve Emir Sarıgül’ün de bu kararından vazgeçmesini ve Şişlilinin sesine kulak vermesini bekliyoruz.   

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.