Emir Sarıgül’ün 1 hafta atacağı imzalara dikkat!

Emir Sarıgül’ün 1 hafta atacağı imzalara dikkat!

Şişli Belediye Başkan’ı Hayri İnönü’nün çocuklarını ziyaret için Amerika’ya gidiyor. Bu sürede de Şişli Belediye Başkanı resmen Emir Sarıgül olacak. Bu bir hafta süresince Emir Sarıgül’ün nelere imza atacağı şimdiden merak konusu oldu.

‘İNÖNÜ İNANMADIĞI İŞLERE İMZA ATMAZ’

Şişli Belediyesi’nden aldığımız bilgiler doğrultusunda, Hayri İnönü’nün kendine münhasır bir kişiliğinin olduğunu ve inanmadığı bir işe de asla imza atmayacağı belirtilmişti. İnönü’nün atmadığı imzalara da, İnönü izne çıktığında başkan vekili olan Emir Sarıgül’ün atacağı ifade edilmişti.

EMİR SARIGÜL’ÜN ATACAĞI İMZALARA DİKKAT

Ve İnönü’nün de çıktığı her izinde Emir Sarıgül’ün atacağı imzalara dikkat edilmesi gerektiğini söyleyen haber kaynaklarımızın; bu sürede çok önemli kararlara imzaların atılabileceğinin altı çiziliyor.  

KENDİ VERDİĞİ ÖNERGEYE KENDİSİ İMZA ATACAK

Emir Sarıgül Şişli Belediye Meclisi’nde bölgemizde fakir öğrencilere dil eğitimi altında bir bütçenin harcama yetkisinin Şişli Belediye Başkanı’na verilmesi ile ilgili bir yazılı önergesi vermişti. Bu yetki Şişli Belediye Başkanına verilmiş bir yetki iken bunu Emir Sarıgül kendisi imzalayacak mı? Bu imzadan kimler faydalanacak, ne kadarlık bir bütçe olacak? Bu soruların cevabı merak ediliyor.

19 MAYIS ETKİNLİK YETKİSİNİ

EMİR SARIGL MÜ İMZALAYACAK

Hayri İnönü’nün büyük bütçeli ve birilerine para kazandırmak adına yapılacak hiçbir etkinliğe sıcak bakmadığı biliniyor. Emir Sarıgül’ün de tam tersine babası gibi milyonları bulan etkinlik yapma isteği de Şişli Belediyesi’nde herkes tarafından konuşulan bir konu. Hatta bu etkinliklerin planlaması da Emir Sarıgül’ün müdürleri tarafından firmalarla birlikte lüks otel lobilerinde planlandığı dile getirilmekteydi. Aynı şekilde büyük bütçeli, 19 Mayıs Bayramı Kutlamasına da soğuk bakan Hayri İnönü’nün yokluğunda bu etkinlik için harcama yetkisini vereceği gelen iddialar arasında.

KAÇ TANE ÖN OLUR İMZASI ATILACAK

İnönü’nün yokluğunu fırsat bilen Emir Sarıgül, bundan sonraki hangi etkinliklerin ön olur yazısını imzalayacak. Belediye başkanından ön olur yazısı almadan hiçbir etkinlik gerçekleştirilemez. Hayri İnönü’nün de birçok konuda ön olur vermediği için Emir Sarıgül istediği gibi at oynatamıyordu. Bu vesileyle de Emir Sarıgül’ün birçok etkinliğin ön olur yazısı vereceği iddia ediliyor.

TÜM İMZALARDAN EMİR SARIGÜL SORUMLU OLACAK

Hayri İnönü’nün yokluğu da bir fırsat bilinerek birçok imza ve kararların Emir Sarıgül tarafından çıkartılacağı iddia ediliyor.  Hayri İnönü’nün hiçbir sorumluluğunun olmadığı bu imzalardan Emir Sarıgül sorumlu olacak.   

Şişli Gazetesi olarak tüm iddiaların takipçisi olacağız ve tüm gelişmeleri kamuoyu ile paylaşacağız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.