Emir Sarıgül’ün müdürleri makam odasında darp edildi

Emir Sarıgül’ün müdürleri makam odasında darp edildi

Şişli Belediyesi’nde skandallar bitmek bilmiyor. Mustafa Sarıgül’e yakınlığı ile bilinen, Erzincanlı olan Y. Ö. isimli bir vatandaş tarafından Emir Sarıgül’e bağlı olan Kültür Müdürü Zeynep Saka ve Davut Kaymak makam odasında darp edildi.

 DARP EDİLEN MÜDÜRLER ŞİKÂYETÇİ OLMADI

Darp olayından sonra belediyeye polis çağrılıyor. Sonra darp edilen Kültür Müdürü Zeynep Saka ve Bilgi İşlem Müdürü Davut Kaymak Kuştepe Polis Karakoluna gidiyorlar. Fakat müdürleri darp eden Y. Ö.’den şikâyetçi olmaktan vaz geçiyorlar.

ŞİKÂYETÇİ OLUNMAMASI KAFALARI KARIŞTIRDI

Şişli Belediyesi’nde üstelik müdürlerin makam odasında darp olayının yaşanması, Şişli Belediyesi’nin hem kurumsal kimliğine hem de resmi bir makam da yaşanmış olmasına rağmen şikâyetçi olunmaması kafaları karıştırdı.

ÜÇLÜ BİR ARADAYKEN TARTAKLAMA OLMUŞ

Şişli Belediyesi’nde Mustafa Sarıgül’ün bir yakını olan Y. Ö.isimli vatandaşın Şişli Belediyesi’nde Kültür Müdürü Zeynep Saka’nın makam odasında, üstelik Bilgi İşlem Müdürü Davut Kaymak’ın da bulunduğu bir ortamda tartaklaması, üçlünün bir görüşme halindeyken bu olayın olduğu görüntüsünü vermesi dikkat çekici.

Y.Ö.İLE MÜDÜRLER SÜREKLİ GÖRÜŞÜYORLARMIŞ

Gazetemize gelen istihbaratta Y. Ö.’nün Şişli Belediyesi’ne sürekli gittiğini ve birim müdürleriyle sürekli görüştükleri iddia edildi. Bu olayın da yine üç kişinin bir aradayken gerçekleşmiş olması da ciddi bir anlaşmazlık nedeniyle olduğu iddialarını kuvvetlendiriyor.

DEVREYE KİM GİRDİ?

Şikâyetçi olunmaması için devreye kimin girdiği ve neden şikâyetçi olunmadığı, Şişli Belediyesi’nde yaşanan gizemli olayları bir kez daha gün yüzüne çıkarmış oldu.

OLAYI ÖRT PAS ETMEYE ÇALIŞIYORLAR

Birim müdürlerinin, kendi makam odalarında tartaklanmasına sessiz kalan, Y.Ö.’nün kendisinin yakını olması nedeniyle Mustafa Sarıgül için, Şişli Belediyesi’nde yaşanmış bir olay olması nedeniyle Hayri İnönü’nün ve tartaklanan birim müdürlerinin kendisine bağlı olması nedeniyle de Emir Sarıgül’ün sessizliğinin normal bir durum olmadığı gözleniyor. Bu yaşanan olayla ilgili de hiçbir açıklama yapılmamasının ve olayı ört pas etmelerinin de olayı daha vahim bir hale getiriyor.

PERSONEL ENDİŞE İÇERİSİNDE

Bu olaydan sonra Şişli Belediyesi’nde çalışan personelin de rahatsız olduğu, bu gün Mustafa Sarıgül’e en yakın isimlerin, belediyede kendilerini temsil etmeleri için o makama getirilmelerine rağmen yine kendi yakınları tarafından tartaklanabildiği bir ortamda, yarınlarda da kendilerinin nasıl bir muamele ile karşılaşacaklarını bilmedikleri ve endişe içerisinde oldukları ifade ediliyor.

Şişli Belediyesi personeli gazetemize mail atarak tehlikede olduklarını belirterek yardım istedi. Gazetemize gelen maillerde personelin sıkıntılı olduğu anlaşılıyor.

‘ŞİŞLİ BELEDİYESİ’NDE MAFYATİK OLAYLAR YAŞANACAK’

Şişli Belediyesi’nde bir korku imparatorluğu yarattıklarını ve belediye de mafyatik olayların yaşandığını, yarınlarda da daha vahim olaylarla karşılaşılacağını ifade eden Şişli Belediye Personeli; ‘Bizler korku içerisinde belediyeye gelip gidiyoruz. Her gün endişe içerisindeyiz. Bu olaylar karşısında resmi makamların ve belediyeyi yönetenlerin sessiz kalmaları bizleri daha da korkutuyor’ demeleri Şişli Belediyesi’ni yarınlarda daha sıkıntılı günlerin beklediği anlaşılıyor.  

MUSTAFA SARIGÜL İLE EMİR SARIGÜL GERGİNLİĞİ Mİ VAR?

Bu iki birimin de Emir Sarıgül’e bağlı olması olayları daha da karmaşık hale getiriyor. Bu olayı yapanın Mustafa Sarıgül’ün yakını olması, birim müdürlerinin Emir Sarıgül’e bağlı olması; Mustafa Sarıgül ile Emir Sarıgül arasında bir gerginliğin yaşlandığı görüntüsünü veriyor.

RANT ANLAŞMAZLIĞI MI VAR?

Emir Sarıgül’e bağlı birimlerde büyük rantın yattığı ve bu olayında rant anlaşmazlığından kaynaklandığı da gelen iddialar arasında. Daha önce de Kültür Müdürü Zeynep Saka ve Davut Kaymak’ın şaibeli işlerde isimleri geçmesi de bu iddiaları kuvvetlendiriyor.

EMİR SARIGÜL KENDİLERİNİ TEMSİL EDENLERİ KORUYAMIYOR

Bu olay yarınlarda da kafası bozulanın Şişli Belediyesi’nde adam dövebileceği imajı yaratmaktadır. Ayrıca bu olay sadece birim müdürlerine yapılmış bir olay değil. Onları temsil eden insanlara karşı da yapılmış demektir. Kendilerini temsil eden insanları koruyamayan ve onların haklarını savunamayan da bir yönetim görüntüsü de vermektedir.

ŞİŞLİ GAZETESİ OLARAK UYARMIŞTIK

Şişli Gazetesi olarak Şişli Belediyesi’nin gidişatının iyi olmadığını ve Mustafa Sarıgül döneminde yaşanan olayların daha vahim noktalara gideceğini ifade etmiştik.

ŞİŞLİ BELEDİYESİ SÜREKLİ KAVGALARLA GÜNDEMDE

Gazetemizde yaptığımız haberde; Şişli Belediyesi’nde Emir Sarıgül’ün aldığı kararlar ve yaşanan sansasyonların iyiye gitmeyeceğini ifade etmiştik. Geçmişte Mustafa Sarıgül döneminde silahlı kişilerin belediyeyi basarak kurşun yağdırdığı ve belediyenin uzun namlulu silahlarla tarandığı dönemlerin tekrar yaşanabileceğini iddia etmiştik.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.