Emlak Sektörünün Oscarları Dağıtıldı

Emlak Sektörünün Oscarları Dağıtıldı

Emlak sektörünün en başarılı yatırımları ödüllendirildi.

TÜRKİYE'NİN EN BAŞARILI EMLAK YATIRIMI 42 MASLAK OLDU

42 Maslak'ın jüri tarafından, Türkiye'nin En Başarılı Emlak Yatırımı Seçildiği Araştırmada, 12 Farklı Kategoride Başarı Ödülleri de Sahiplerini Buldu.

Silverline Ankastre, Ekonomist, Capital, Maison Française ve hurriyetemlak.com'un işbirliği ile bu yıl ikincisi gerçekleştirilen "Türkiye'nin En Başarılı Emlak Yatırımları Araştırması 2012" in sonuçları, 30 Ocak 2013 Çarşamba Günü, Grand Hyatt İstanbul Otel'de düzenlenen görkemli bir tören ile açıklandı

Türk Emlak sektöründe yatırımları teşvik etmek ve sektöre katkı sağlamak hedefi ile organize edilen ve bir zirve havasında geçen törende, Türkiye'nin en başarılı üç emlak yatırımı ve 12 farklı kategorideki yatırımlar ödüllendirildi. Yüksek sayıda başvurunun olduğu araştırmada, kazanan firmalar büyük jüri tarafından değerlendirildi.

Jüri tarafından 42 Maslak'ın Türkiye'nin En Başarılı Emlak Yatırımı seçildiği araştırma sonuçlarına göre Markalı Konut kategorisinde 35. Sokak, Karma Yapı kategorisinde ise 42 Maslak ödül alan şirketler oldu. Türkiye'nin En Başarılı Emlak Yatırımları araştırmasında Alışveriş Merkezi kategorisinde Zorlu AVM ödül alırken, Nef Offices Dörtlevent 09 En Başarılı Ofis kategorisinde birinciliğe sahip oldu. Turizm kategorisinde jürinin oyları ile Raffles İstanbul seçilirken, Yeşil Bina kategorisinde ödülün sahibi Soyak Soho oldu. Akıllı Bina kategorisinde Anthill Residence, Eğitim Kompleksi kategorisinde Abdullah Gül Üniversitesi Sümer Kent Kampüsü, Sağlık Kompleksi kategorisinde jürinin ortak kararı olan Erzurum Sağlık Kompleksi ve Kültür Sanat Yapısı kategorisinde ise yine jürinin belirlediği Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi kendi kategorilerinde Türkiye'nin En Başarılı Emlak Yatırımları olarak açıklandı. Mimari Dönüşüm kategorisinde ödülü Salt alırken, Spor Kompleksi kategorisinde ödül Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena'nın oldu.

Kurumların kendilerinin aday olabildiği gibi, kamuoyu tarafından da aday gösteriminin yapıldığı araştırmada, firmaların doğru kategorilerde ve en sağlıklı şekilde değerlendirmesini yapmak için oluşturulan büyük jüride, akademisyenler, gayrimenkul uzmanları, yatırım uzmanları, basın mensupları ve iş dünyasının farklı sektörlerinden çok sayıda saygın temsilci yer aldı.
Silverline CEO'su Mustafa Laçin ile Capital ve Ekonomist Dergileri Yayın Direktörü M.Rauf Ateş ve hurriyetemlak.com Genel Koordinatör'ü Ahmet Kurşunlu'nun açılış konuşması ile başlayan ödül töreninde, jüri tarafından Türkiye'nin en başarılı yatırımı seçilen 42 Maslak adına ödülü Bay İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Erol Özmandıracı aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.