Emniyet teşkilatı Vali Mutlu'yu ziyaret etti

Emniyet teşkilatı Vali Mutlu'yu ziyaret etti

İstanbul İl Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, polis haftası etkinlikleri kapsamında İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'yu ziyaret etti. Polis teşkilatının önemli bir görev üstlendiğini belirten Vali Mutlu, “Polisimizin verdiği hizmetin karşılığı hiçbir şeyle

 İstanbul İl Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, müdür yardımcıları ve polis memurları ile birlikte polis haftası etkinlikleri kapsamında Vali Hüseyin Avni Mutlu'yu ziyaret etti. Vali Mutlu polis teşkilatını makamının kapısında karşılayarak hepsiyle tek tek tokalaştı. Çiçeklerle Vali Mutlu’yu ziyaret eden polislere Vali Mutlu, tebriklerini de iletmeyi unutmadı. İl Emniyet Müdürü Çapkın, günün anısına hitaben Vali Mutlu'ya çiçek takdim ederek yapılacak etkinliklere davet etti.

 Valilik makamında bir süre edilen sohbetin ardından İl Emniyet Müdürü Çapkın, “168 yıldır polis teşkilatı halka hizmet veriyor. Bu süre içinde çeşitli evreler geçirerek bugüne geldik. Bugünde baktığınızda artık çağı yakalayan teknolojik gelişmelere ayak uyduran bir teşkilat olduk. Bunu hizmet anlayışımızda halka da yansıtıyoruz. Halkın huzuru için çalışıyoruz'' dedi.
 Güvenliğin önemli bir hizmet olduğunu belirten Vali Mutlu ise, “Güvenlik olmadan huzurlu ve mutlu olmak mümkün değildir. Her şeyin başı güvenlikten geçiyor. Tabii ki sağlık ve eğitim önemli ama güvenlik olmadan olmaz. Güvenlik teşkilatımız topluma hizmet eden önemli bir kurumdur. Gerektiğinde canını kanını vererek görevini ifa eden bir teşkilatın mensupları ile ne kadar iftar etsek azdır.'' dedi. Polis teşkilatının önemli bir görev üstlendiğini belirten Vali Mutlu, polisimizin verdiği hizmetin karşılığı hiçbir şeyle ölçülemez” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.