Engelliler 18. kez kampta

Engelliler 18. kez kampta

Engelliler ve aileleri, Florya Özürlüler Yaz Kampı'nda bir araya geldi

Her yaştan engellinin ve refakatçilerinin katıldığı 18. Özürlüler Yaz Kampı 220 kişinin katılımıyla başladı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Özürlüler Müdürlüğü (İSÖM), engelli ve ailelerini yaz kampında buluşturdu.

18. kez düzenlenen Özürlüler Yaz Kampı, 6 ay devam edecek. Birer hafta süreyle 220 kişinin ağırlanacağı kampta çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecek. Zihinsel engelli oğlu Tayfun Karabulut’u kampa getiren annesi Musaliye Karabulut, yetkililere teşekkür etti. Oğlunun kamp sayesinde eğlendiğini belirten anne Karabulut, “Oğlum burada kendini iyi hissediyor.” dedi.
3 yaşındaki kızı İnci Nisa ile kampa gelen Sebahat Doboğlu ise etkinliklerin kendilerini mutlu ettiğini belirtti. Kızı İnci Nisa’nın kamp boyunca eğleneceğini kaydeden anne Doboğlu, “Burada olmaktan mutluyuz. Bizim gibi aileler bir araya geliyor. Çocuklarımız burada hem eğleniyor bizlerde bundan mutlu oluyoruz.” diye konuştu.

Florya sahilinde bulunan yaz kampında engelli ve engelli yakını 220 kişi birer hafta arayla tatil yapacak. Kamp süresi boyunca tarihi ve turistik geziler, konserler, şenlikler, spor organizasyonları ve seminerler düzenlenecek. Gece aktivitelerinde ise doğum günü kutlaması, bilgi ve yetenek yarışmaları, film gösterimi, veda partisi gibi etkinlikler yer alacak.
                                 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.