Engin Baytar Trafik Kazası geçirdi

Engin Baytar Trafik Kazası geçirdi

Galatasaraylı, milli futbolcu Engin Baytar'ın içinde bulunduğu otomobil kaza yaptı. Kazada Baytar ve otomobil sürücüsü hafif şekilde yaralandı.

 Engin Baytar Trafik Kazası geçirdi

 

Galatasaraylı, milli futbolcu Engin Baytar'ın içinde bulunduğu otomobil kaza yaptı. Kazada Baytar ve otomobil sürücüsü hafif şekilde yaralandı. Gelen bilgilere göre, kaza gece saat 00.30 sıraları Tem Otoyolu Şekerpınar mevkii İstanbul istikametinde meydana geldi. Galatasaraylı futbolcu Engin Baytar ve Hasan Fehmi Koyuncu yönetimindeki araç kaza yaptı. Kaza sırasında hafif şekilde yaralanan Baytar ve Koyuncu, Marmara Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Kaza inin ardından Galatasaray Yönetim Kurulu üyesi Abdurrahim Albayrak ve antrenör Hasan Şaş hastaneye gelerek, Baytar'ın durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı. 



TABURCU EDİLDİLER


Hasan Şaş, Engin bayrat'ın izinli olduğunu ve Sakarya'ya ailesini ziyarete gittiğini belirterek, "Arkadaşı ile birlikte, arkadaşının sürdüğü bir araçla maalesef trafik kazası geçirdi. 3-4 takla atmış, araba pert olmuş. Ama Allaha şükürler olsun, hayati tehlikesi yok. Ufak tefek sıyrıkları var, arkadaşının da, kendisinin de" dedi. Şaş ayrıca, Baytar'ın 3-4 gün içinde antremanlara katılabileceğini de ifade etti. Baytar tedavisinin ardından, Albayrak'ın kullandığı otomobille hastaneden ayrıldı. Otomobil sürücüsü Koyuncu'un da tedavisinin ardından taburcu edildiği öğrenildi. Kaza sonucu otomobil kullanılamaz hale geldi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.