Ensar Vakfı'ndan üniversitelilere namaz semineri

Ensar Vakfı'ndan üniversitelilere namaz semineri

Ensar Vakfı, üniversite öğrencilerine namazı sevdirmek ve namaz bilinci kazandırmak için eğitim semineri düzenliyor. Yaklaşık 2 ay sürecek eğitim sonunda dereceye girecek öğrencilere hediyeler verilecek.

Namaz Gönüllüleri Platformu ile birlikte düzenlenen seminer, 4 Mart Pazartesi günü başlayacak. Üniversitelilere namazı sevdirmek ve namaz bilinci kazandırmak için düzenlenen seminere yaklaşık 70 yazar katılacak. 29 Nisan'da sona erecek seminerde yarışmalar sonucu dereceye girenlere hediyeler verilecek. Hediyeler arasında umre ve bilgisayarlar da bulunuyor.

Seminerin tanıtım toplantısında konuşan Ensar Vakfı Genel Müdürü Hüseyin Kader, Müslümanların namaz ibadetine daha fazla önem vermesi gerektiğini belirtti. Kader, “İnsanımızın manevi değerlerimizle yeniden buluşması kapsamında namazın önemli rol oynayacağına kesin olarak inanıyoruz. 2006 yılından itibaren sürdürdüğümüz namazda diriliş seferberliğinde, 2013 yılında da devam ediyoruz. Geleceğimizi kendilerine emanet edeceğimiz gençliğin çok yönlü ve kötü tehlikelerle karşı karşıya kaldığı dönemde manevi ve ahlaki açıdan beslenmesinin kaçınılmaz olduğunu düşünüyoruz. Namaz ibadetine daha fazla önem verilmesi gerektiği kanaatindeyiz. Yaklaşık 2 ay sürecek seminerlerimizde İstanbul Müftüsü Rahmi Yaran, Abdullah Yıldız, Nihal Bengisu, Mustafa Karataş, Cemil Tokpınar, Senai Demirci gibi isimler ders verecek." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.