Epoksi Su Yalıtımı İle Gölet Yalıtımları

Epoksi Su Yalıtımı İle Gölet Yalıtımları

Epoksi zemin kaplama ve su yalıtımı hizmeti veren Anovis, Ankara'da faaliyet gösteriyor.

Epoksi zemin kaplama ve su yalıtımı hizmeti veren Anovis, Ankara'da faaliyet gösteriyor. Su yalıtımı, konusunda uzman olan firma kanalet ve göletlerde epoksi yalıtım hizmeti sunuyor. Betonarme döşeme ve doğal zeminlerde yapılan yapay göletler için polimer kaplama yapılıyor.

Kanalet ve Gölet Yalıtımı

Polimer bitüm adı verilen madde, su kaçaklarını önlemek için yapılır. Betonarme döşemelerde yapılan suni göletler, havuzlar ve benzeri su alanları için kullanılır. Su sızıntısını, kaçaklarını önlemek üzere uygulanır. Su izolasyonu,  alanında uzman olan Anovis firması, doğal zemin dolgu üzerine, membranların zarar görmemesi için ara tabakalar yerleştirerek uygular.

Ara tabaka üzerine koruyucu koruma betonu uygulanır ve aynı işlem betonarme üzerine uygulanır. Bu uygulama su basıncı nedeniyle, membran kaymasını önlemek üzere yapılır. Basınç kuyuları şeklinde, iki kat polimer bitüm ile membran su yalıtımı uygulanır.

Anovis Su Yalıtım Seçenekleri

Su yalıtımı Ankarafirması olarak Anovis, endüstriyel alanlarda su yalıtım hizmeti sunuyor. Firmanın Türkiye'nin her şehrinde başarıyla uyguladığı projeleri bulunuyor. Epoksi, pvc, poliüretan ve polyurea gibi kaplama ve yalıtım seçenekleriyle, güvenilir ortamlar sağlıyor. Anovis su yalıtım seçenekleri şu şekildedir;

  • Bodrum su yalıtımı
  • Çatı su yalıtımı
  • Temel su yalıtımı
  • Kanalet su yalıtımı
  • Gölet su yalıtımı

Temel Su Yalıtımları

Epoksi su yalıtımı Anovis firma kalitesinde, güvenilir şekilde gerçekleştiriliyor. Temel su yalıtımlarında; bina temeli ile toprak katman arasına uygulama yapılır. Zemindeki beton, sıvı ve rutubetten korunur. Su basıncı dengesi sağlanır ve nem transferi su yalıtımı sayesinde önlenir. Temeller ve özelliklerine göre farklı şekillerde yapılan yalıtımlar, beton yapıların daha uzun ömürlü olmasını sağlar. Ayrıca korozyonu önler ve demir donatının sağlam kalmasını sağlar.

Temel Su Yalıtım Çeşitleri

Epoksi teras su yalıtımı sistemlerinde ürün grupları ve temel özelliklerine göre uygulama yapılıyor. Temel yalıtımlarda kullanılan membran sistemleri arasında;

  • pvcmembran uygulaması
  • Bitümlü membran uygulaması
  • EPDM membran uygulaması
  • FPO membran uygulaması

Seçenekleri bulunuyor. Temeller, kanallar, göl ve göletler, açık ve kapalı havuzlar, spor tesisleri, çatılar ve tüm alanlarda profesyonel su yalıtımları uygulanıyor.
 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.