Erol Evgin Ataşehir'de Atatürk'ü anma konseri düzenledi

Erol Evgin Ataşehir'de Atatürk'ü anma konseri düzenledi

Ataşehir Belediyesi tarafından “10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası” etkinlikleri kapsamında, Ünlü Sanatçı Erol Evgin’in hazırlayıp sunduğu “Mustafa Kemal’i Gördüm Düşümde” isimli konser düzenlendi

10 Kasım Atatürk’ü Anma günü kapsamında gerçekleştirilen Erol Evgin konseri, Ataşehirliler tarafından büyük ilgi ve beğeniyle izlendi. Konsere Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, CHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, Ataşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Sadi Özata, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri ile yüzlerce vatandaş katıldı.

Bu konserde Evgin; Osmanlı İmparatorluğu’nun son yıllarından başlayarak, Mustafa Kemal ve Kurtuluş Savaşı’ndan günümüze uzanan bir zaman perspektifi içinde; türküleri, şarkıları ve anekdotları, barkovizyon desteğiyle sunan kesintisiz 90 dakikalık bir kurgu oluşturdu.

EVGİN: “ŞARKILARIMI ONA OKUSAYDIM”

Erol Evgin şarkılar arasında anlattığı anekdotlarda, “Bir tek ağacı kesmemek için bir binanın yerini değiştiren Mustafa Kemal bugün olsaydı ormanların yok edilmesine izin verir miydi? Hani herkesin Atatürk’le ilgili, ‘o şimdi yaşasaydı acaba ne düşünürdü’ hayali vardır. Benim de, o burada olsaydı da ben de şarkılarımı ona okusaydım hayalim var.” dedi.

10 Kasım Saygı Konseri'nde sanatçı Erol Evgin, söylediği güzel şarkılar ile Ataşehirlilere unutulmaz bir gece yaşattı. Vatandaşlarla hep birlikte 10’ncu Yıl Marşı’nın söylenmesiyle sonra eren konser bitiminde Başkan İlgezdi sanatçı Erol Evgin’e çiçek vererek teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.