Esen Bayburtspor: Kayıpsız devam etmek istiyoruz

Esen Bayburtspor: Kayıpsız devam etmek istiyoruz

Esen Bayburtspor, İhsaniye maçı 9-0 sonuçlandı. Maç sonrası Esen Bayburtspor antrenörü Arslan yaptığı açıklamada takımının şampiyonluğa oynadığını söyledi.

 

İbrahim AtakanArslan, bu sezon Esen Bayburtspor'un futbol antrenörlüğünü yapıyor. Arslan, bu sezon üst üste galibiyet kazanarak ilerleyen takımın şampiyonluğa oynadığını söyledi.

‘’KAYIPSIZ DEVAM ETMEK İSTİYORUZ’’

İbrahim Atakan Arslan bu sene itibari ile takımın futbol antranörlüğünü yapan isim. Daha önce Turan Yılmaz’ın kurduğu kadroyla çalışmaya devam eden Arslan; ‘’Takımımız çok iyi ve daha da iyi duruma gelme yolunda ilerliyor. Bu sadece maç anlamında değil, dost ve sporcu kazanmak anlamınada geliyor. Aynı zamanda birbirine saygılı ve büyüğünü küçüğünü bilen, yaptığı işten keyif alan bir takım oluşturmaya çalışıyoruz. Hala çok büyük emek veriyoruz, istediğimiz gibi olmadık henüz. Önümüzdeki haftalarda daha iyi yerlerde olacağımıza inanıyorum. Lider şuan Gürpınar, aramızda 2 puan var ve Gürpınar  maçına  kadar kayıpsız devam etmek istiyoruz. Hedefimiz şampiyon olarak ligi bitirmek’’ dedi.




                                                                                                                                                                           Haber: Tuğçe Arca

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.