Esenyurt İncirtepe -  İFA maçında sessizlik

Esenyurt İncirtepe - İFA maçında sessizlik

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu’nda mücadele eden Esenyurt İncirtepe ve İFA takımları arasında oynanan 2.hafta mücadelesi Sultanbeyli 75.Yıl Stadında ve seyircisiz olarak oynandı.

 İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu’nda mücadele eden Esenyurt İncirtepe ve İFA takımları arasında oynanan 2.hafta mücadelesi Sultanbeyli 75.Yıl Stadında ve seyircisiz olarak oynandı.

Müjdat Duman, Hasan Piraz ve Efe Kurtuluş hakem triosunun mülkemmel yönetim gösterdiği mücadeleye hızlı başlayan takım Esenyurt İncirtepe takımıydı, ilk tehlikeli atağı Esenyurt temsilcisi yakaladı. 10.dakikada sağdan Metin'in kullandığı korner atışına iyi yükselen Yalçın'ın kafa vuruşu az farkla auta çıktı. İlerleyen dakikalarda orta alan mücadelesine dönen karşılaşmada iki takımda yakaladıkları net gol fırsatlarında başarılı olamadılar. İFA'dan Serkay, Simay ve Serkan net pozisyonlarda başarılı olamadılar. Esenyurt İncirtepespor'dan Hamza. Doğan ve Metin yakaladıkları fırsatları cömertçe harcadılar. İlk yarı 0-0 eşitlikle geçildi.

İkinci yarıya iki takımda hızlı başladı, beraberliği bozma adına yakaladıkları pozisyonları değerlendiremeyen takımlar, 4 dakika uzatma dakikalarındada gol kaçırma yarışında başarılı olamayınca maç başladığı gibi 0-0 sona erdi.

STAT: Sultanbeyli 75. Yıl
HAKEMLER: Müjdat Duman - Hasan Piraz - Efe Kurtuluş / Ali Can Özışık
ESENYURT İNCİRTEPE : Aytekin, Gencay, Müslüm, Şuayip, Volkan, Doğan, Hamza, Yasin(Dk.80 Erçin), Yalçın(Dk.68 Burak), Metin, Bilal(Dk.68 Onur)
YEDEKLER : Hakan, Hamza, Ufuk, Onur, Erçin, Burak, Eray
İ F A : Mert, Faruk, Hüseyin, Serkay, Egemen, Serkan(Dk.72 Muhammet), Muhammet Ali Atam, Muhammet Ali Şahintekin, Simay(Dk.58 Engin), Ekrem(Dk.82 Mahmut), Özer
YEDEKLER : Lokman, Mahmut, Muhammet, Uğur, Engin, Sinan, Yusuf




























Haber-Foto : Murat Nazik

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.