Esenyurtspor ile Bağlarbaşıspor puanları paylaştılar

Esenyurtspor ile Bağlarbaşıspor puanları paylaştılar

İstanbul Süper Amatör ligi 1.Grup 7.Hafta mücadelesinde, Esenyurtspor ile Bağlarbaşıspor takımları karşı karşıya geldiler, mücadele karşılıklı atılan goller ile 1-1 sona erdi.

İstanbul Süper Amatör ligi 1.Grup 7.Hafta mücadelesinde,  Esenyurtspor ile Bağlarbaşıspor takımları karşı karşıya geldiler, mücadele karşılıklı atılan goller ile 1-1 sona erdi.


Esenyurt Belediye Stadında oynanan karşılaşmaya her iki takım istekli ve arzulu başladı, ilk dakikalarda ev sahibi takım rüzgarıda arkasına alarak rakibini baskı altında tutmaya çalıştılar. 
Konuk takım Üsküdar temsilcisi rakibinden gelen atakları karşılayıp kontra ataklarla gol aradığı dakikalarda orta sahada çoğalıp gole gitme yollarını aradı ve Üsküdar temsilcisi konuk takım  22. dakikada orta sahadan geliştirdiği atakta Esenyurt'lu  dafans oyuncularının ofsayt diye durakladığı anda top Bağlarbaşısporlu Kenan'ın önünde kaldı. Kaleci Lokman'la karşı karşıya kalan Kenan iyi bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi.

Golden sonra ev sahibi takın rakibini iyice üstüne gitmeye başladı ve 27. dakikada sağ kanattan geliştirmiş olduğu atakta ceza sahası içinde Bağlarbaşıspor'lu defans oyuncusu Enes topa eliyle müdahale edince hakem Deniz Hasanoğlu tereddütsüz beyaz noktayı gösterdi, penaltı atışını Yasin gole çevirerek skoru 1-1 yaptı, ve karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 skorla tamamlandı.

İkinci yarıya her iki takımda oyunu orta sahada tutmak istedi, karşılıklı ataklarla fazla pozisyon girmeden bir birlerine fazla açık vermeyip maçın bu sonuçla bitmesini isteyen bir hava içindeydiler.
Konuk takım 67. dakikada sol kanattan geliştirdiği atakta Kenan topu önüne aldı düz gün bir vuruşla top az farkla top dışarı çıktı. 90. dakikada ev sahibi takım orta sahada geliştirdiği atakta Bağlarbaşıspor'lu kaleci Engin kalesini ceza sahası dışında topu vurdu top rakibinin önünde kaldı rakibi topu boş kaleye gönderdi top az farla dışarı çıktı. Ve karşılaşma ilk yarıda atlan gollerle 1-1 tamamlandı.
 


STAD : Esenyurt Belediye.
SAHA KOM: Recai Türdü.
HAKEMLER:  Deniz Hasanoğlu, Okan Akbal, Yahya Uğur Özyılmaz.
ESENYURT SPOR : Lokman, Ahmet, Emrah, Volkan, Semih (60 Orhan), Doğan( 80 Savaş), Eren, Vedat, İsmail(90 Yagız), Yasin, Şehit can.
BAĞLARBAŞISPOR : Engin, Aziz, Cenkay, Enes, Atakan, Sezer, Yunus, Tunahan(80 Ömer Faruk) Kenan, Emre(75 Ömer) , Ali(90 Emir)





















Haber-Foto : Akgün Çokgez

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.