Esenyurt'ta banka soygunu

Esenyurt'ta banka soygunu

ESENYURT’ta bir banka şubesine silahlı iki soyguncu güvenlik görevlisinin silahını alıp etkisiz hale getirdikten sonra yaklaşık 250 bin lirayı çalıp kaçtı. Aynı banka şubesi 1,5 yıl önce de soyulmuştu.

 Hadımköy Yolu’nda bulunan bir banka şubesine saat 13.15 sıralarında gelen silahlı iki soyguncu, güvenlik görevlisini silahını alarak etkisiz hale getirdi. Banka şubesinde bulunan müşteri ve çalışanları silahla tehdit eden soyguncular, veznede bulunan yaklaşık 250 bin TL’yi çantaya koyup otomobille kaçtı. Soygun ihbarı üzerine olay yerine gelen polisler kaçan soyguncuları yakalayabilmek için delil topladı. İstanbul Emiyet Müdürlüğü’ne bağlı bir polis helikopteri de zanlıların kaçtığı bölgede uçuş yaparak çalışmalara katıldı.

Soyguncuları yakalamak için çalışmalara başlayan Esenyurt Önleyici Hizmetler Büro Amirliği ekipleri, soyguncuların kullandığı kiralık otomobili, Örnek Mahallesi Erzurum Kongre Caddesi üzerinde terk edilmiş vaziyette buldu. Polis helikopteri ve ekiplerin aracın bulunduğu bölgedeki arama çalışmaları devam ediyor.


Aynı banka şubesi 30 Eylül 2011 günü saat 15.00 sıralarında iki soyguncu tarafından soyulmuş ve olayda güvenlik görevlisi Gökhan Çınar, karnından ve ayaklarından yaralanmıştı. Yaklaşık 100 bin lira alan soyguncular yine otomobille olay yerinden kaçmış, yapılan çalışmalar neticesinde Astsubay Halit Ö. ve arkadaşı Hayati Y. soygun zanlıları olarak yakalanmıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.