Esenyurt'ta tenis turnuvası

Esenyurt'ta tenis turnuvası

13-20 Temmuz tarihleri arasında Esenyurt Koza World Of sports Arena’da gerçekleştirilecek olan dünya çapındaki organizasyonda, İstanbul Cup Tenis Turnuvası’nın oynanacağı tesis Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu tarafından ziyaret edilerek bizzat ye

Dünya tenisinin kadınlar kategorisinde ülkemizi temsil eden ilk ve tek WTA turnuvası olan BNP Paribas İstanbul Cup Tenis Turnuvası, Esenyurt ’ta inşa edilen yeni tesisleriyle tenis dünyasında heyecan yaratıyor. Toplam 8 bin kişilik seyirci kapasitesi ile 28'i kapalı toplam 64 korttan oluşan ve içinde birçok spor alanı barındıran Koza World Of Sports Arena’nın 13-20 Temmuz tarihleri arasında yapılacak turnuvaya Esenyurt ev sahipliği yapacak.


BAŞKAN KADIOĞLU TESİS VE TURNUVA HAKKINDA BİLGİ ALDI

Turnuva direktörü Coşkun Erginer, Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun ziyareti sırasında gerekli tüm çalışmaları tesis içerisinde göstererek alan hakkında bilgi verdi. Erginer, böyle bir tesisin sadece Türk tenisine değil dünya tenisine de çok büyük bir katkı vereceğini, böyle büyük bir yatırımın Garanti Koza tarafından Esenyurt’ta yapılmasının son derece önemli olduğunu belirtti. Coşkun Erginer, Başkan Kadıoğlu’na Koza World Of Sports Arena’nın WTA standartlarına uygun bir şekilde hazırlandığını ve dünya tenisinin kalbinin İstanbul Esenyurt ‘ta atacağını ifade etti. Erginer, turnuvaya dünyanın en tanınmış kadın tenisçilerinin katılacağını söyledi.

“İSTANBUL VE ESENYURT İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

Başkan Kadıoğlu, böyle bir tesissin ve uluslararası bir turnuvanın İstanbul ve Esenyurt için çok önemli olduğunu belirtti. Kadıoğlu, “İstanbul ve Esenyurt’a dünya çapında bir tesis ve bir organizasyon gerçekleşeceği için heyecanlı ve mutluyuz. Koza grubu ve turnuva heyetini tebrik ederek teşekkür ediyorum. Tesisin ve organizasyonun gelişen ve büyüyen Esenyurt’a daha da güzel bir hava getireceğini düşünüyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.