Eski Amerikan tutkunlarından 'hot' tur

Eski Amerikan tutkunlarından 'hot' tur

Tuzla'dan başlayan Türkiye'nin ilk Hot Rod Tour'una katılanlar Bağdat Caddesi-Baltalimanı güzergahı boyunca tur attı. Eski Amerikan otomobilleri yolda olan İstanbulluları eski Hollywood filmlerine götürdü.

 Yurtdışında birçok ülkede büyük ilgi toplayan Hot Rod Tour, Türkiye'de Sportif Motor Sporları tarafından İstanbul Tuzla'da gerçekleştirildi. Organizasyona 1955-1975 yılları arasındaki 30 Amerikan araba modeli ve yaklaşık 100 araba tutkunu katıldı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen organizasyonda belediye tarafından yapılacak olan araba müzesinin de temeli atıldı. 

Temel atma töreninde konuşan Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, böylesine seçkin bir topluluğu Tuzla'da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, yakında hizmete girecek Şelale Park'ta yer alacak üniteler hakkında bilgi verdi. 

Daha sonra katılımcılar, Şelale Park'tan yarışa başlayarak Tuzla sahili, Bağdat Caddesi, Boğaziçi Köprüsü, Maslak ve Baltalimanı güzergahında konvoy halinde şehir turu attı. Hot Rod Tour organizasyonuna, Cengiz Artam, Ekrem Vardar, Ali Vardar, Gökhan Arsoy, Taylan Kümeli, Alpay Günaydın, Neslihan Kozanoğlu, Başar Kozanoğlu, Melisa Çakarlar, Turgay Sancaktaroğlu, Tolga Savacı, Nermin Bezmen, Ali Kuranel, Serdar ve Figen Özer katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.