Evcil hayvan profesyonelleri Pet İstanbul Fuarı’nda buluşuyor!

Evcil hayvan profesyonelleri Pet İstanbul Fuarı’nda buluşuyor!

Evcil hayvanlara yönelik sunduğu yüzlerce çeşit ürünüyle Türkiye’nin en büyük online “pet shop”larından olan Hizlial.com, Pet İstanbul Fuarı- Evcil Hayvan Ürün, Malzeme ve Aksesuar Tedarikçileri Fuarı’na sponsor oluyor.

Sektör çalışanlarını pet malzemeleri üretici ve tedarikçileriyle buluşturmayı amaçlayan fuar, 4-7 Ekim tarihleri arasında Feshane Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek. 


Pet shop kategorisindeki geniş ürün yelpazesi, stoklu çalışma prensibi ve aynı gün ücretsiz kargo hizmeti ile evcil hayvan sahiplerine kolay, hızlı ve keyifli alışveriş sunan Hizlial.com, Pet İstanbul Fuarı’na sponsor oluyor. Fuara veteriner hekimler, petshop mağazaları ve petshop mağaza bayiliği almak isteyen girişimciler başta olmak üzere 10 bin civarında ziyaretçinin gelmesi bekleniyor. 

Renkli yarışmalar ve seminerler Pet İstanbul Fuarı’nda!
Fuarda kedi, köpek, balık, kuş ve kara hayvanlarına yönelik bakım ve sağlık ürünlerinin yanı sıra veterinerlik malzemeleri de sergilenecek. Fuar süresince profesyonel meslek gruplarına yönelik seminer, eğitim ve yarışmalara sahne olacak fuar alanında Hizlial.com da özel standıyla yerini alacak. 





HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.