Evde Ağda Yaptırmak Çok Kolay

Evde Ağda Yaptırmak Çok Kolay

Mr&Mrs Beauty uygulaması, bu hizmeti uzmanlardan almak isteyen, çeşitli nedenlerle evden çıkamayan ya da çıkmamayı tercih edenler için oldukça seçkin ve etkili bir hizmet sunuyor...

Ağda, en genel tanımı itibari ile istenmeyen tüylerin kökünden alınarak vücuttan uzaklaştırılmasını sağlayan bir epilasyon yöntemidir. Ayrıca tüyleri köklerinden alır ve vücudun üzerindeki ölü deriyi de temizlediği için cildi yenileme işlevine de sahiptir. Bacak, kol, yüz ve özel bölgelerde kullanılabilir ve uzun süreli kullanım sağladığı için sıkça tercih edilir. 

Ağdanı Nasıl Tercih Edersin?

Ağda farklı türlere sahip: mesela boncuk ya da partikül ağda. Bu tür ağdalar eritilip bir spatula yardımı ile cilde uygulanır ve elle çekilerek uygulanır. Kullanımı daha yaygın olan sir ağda ise genellikle roll on/kartuş şeklinde paketlenen ağda türüdür. Sir ağda makinesi ile ya da sıcak suyun içerisinde ısıtıldıktan sonra kullanıma hazırdır. Sir ağda bandı ise kolaylıkla ısıtılabilen ve bu nedenle ağda makinesi ya da ısıtıcıya ihtiyaç duyulmayan, pratik bir ağda türüdür. El içerisinde ısıtılabilen ağda bandı kolayca uygulanabilir fakat daha maliyetlidir. Ayrıca geniş bölgelerde uygulama için elverişli olmayabilir. Diğer bir ağda türü olan kalıp ağda, ihtiyaç duyulan ağda miktarının bir ısıtıcı içerisine koyularak eritilmesiyle kullanılır ve cilt yüzeyine spatula aracılığı ile uygulanır, elle çekilir.

Evde Ağda Yaptırmak Çok Kolay

Kişisel bakım açısından oldukça önemli bir yere sahip olan ağdayı kendin yapabileceğin gibi kendini alanında uzman olan profesyonellere de emanet edebilirsin.Peki, bu hizmete evinin konforunda nasıl ulaşırsın? Bu sorunun cevabı Mr&Mrs Beauty uygulaması!

Mr&Mrs Beauty uygulaması, bu hizmeti uzmanlardan almak isteyen, çeşitli nedenlerle evden çıkamayan ya da çıkmamayı tercih edenler için oldukça seçkin ve etkili bir hizmet sunuyor. Günlük yaşamda ya da çalışma hayatında kimi zaman yoğun bir tempoyla çalışıp kişisel bakım ihtiyaçlarımızı nasıl karşılayacağımız konusunda endişelenebiliyoruz. Neticede zaman bizim için en önemli kavramlardan biri. 

Mr&Mrs Beauty, zamanından sürekli olarak belli miktar çalan ağda işleminin olabilecek en kısa zamanda ve en etkili şekilde çözülmesi için alanında isim yapmış, deneyimli, serbest çalışan ya da işyeri sahibi kuaför ve kişisel bakım hizmeti veren stilistleri müşterileri ile evlerinde veya müşterinin dilediği konumda buluşturarak kaliteli bir hizmet almalarını sağlıyor.

Bu sayede ağda hizmetini kendi evinde, kendi hijyen koşullarını belirleyerek kolayca ulaştığın uzmanlardan alabilirsin. Bunun yanında uygulama oldukça pratik ve güvenli olduğu için için rahat olabilir. Sen de dilediğin stilisti ve bakım hizmetini seçerek kişisel bakım ihtiyaçlarını bulunduğun konumda karşılamanın keyfini sürebilirsin.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.