Evden çıkmayan kiracıyı öldürdü

Evden çıkmayan kiracıyı öldürdü

Kartal’da evden çıkmak istemeyen kiracıyı, ev sahibinin kardeşi silahla vurarak öldürdü.

Olay saat 11.45 sıralarında Kartal Meneviş Sokak'taki apartmanın önünde meydana geldi. İddialara göre, binanın önünde otomobilini temizleyen Osman Yayla, daireden çıkmasını isteyen ev sahibi ile tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından ev sahibi olay yerinden ayrıldı. Ev sahibinin kardeşi Metin Gökduman, bir süre sonra Osman Yayla'nın yanına geldi. İkili arasındaki tartışma sonrası Metin Gökduman belinden çıkardığı silahla Yayla'ya ateş etmeye başladı. 

Aldığı kurşun yarasına rağmen kaçmaya devam eden Osman Yayla bir süre sonra komşusunun evinin önünde yere yığıldı. Vücudunun çeşitli yerlerine kurşun isabet eden Osman Yayla, olay yerinde hayatını kaybetti. Metin Gökduman ise aracına binerek kaçtı. Saldırgan bir süre sonra polise teslim oldu. 
‘MERMİ YAĞDIRDI’
Olay yerine sevk edilen polis ekipleri, ceset üzerinde ve çevrede geniş çaplı incelemelerdi bulundu. Yayla'nın yakınları ise durumu öğrenince sinir krizleri geçirdi. Görgü tanığı, 'Benim yanımda tartıştılar. Daha sonra gelip belinden silahını çıkararak mermi yağdırdı. Ben üzerine doğru gidince silahı bana doğrultup kaçtı" dedi. Polis olayla ilgli geniş çaplı araştırma başlattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.