Evgin çifti Büyükçekmece’yi sevdi

Evgin çifti Büyükçekmece’yi sevdi

Ünlü sanatçı Erol Evgin adına Nisan ayında Büyükçekmece Belediyesi tarafından düzenlenecek özel konser için Büyükçekmece’ye eşi Emel Evgin ile birlikte davet edilen Erol Evgin, Büyükçekmece’yi çok güzel bulduğunu söyledi.

   Evgin çifti, iki günlük Büyükçekmece gezisinin son gününde Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün ve eşi Hatice Akgün ile Bayece Restaurant’ta bir araya gelerek sabah kahvaltısı yaptı. Kahvaltı sırasında özel misafirleriyle sohbet eden Başkan Akgün, bir ara fotoğraf makinesini eline alarak Büyükçekmece manzarasını bol bol fotoğrafladı.

   Kahvaltı sonrasında minibüsle ilçe turu atılarak, Mimarsinan’da bulunan Kostüm müzesi ziyaret edildi. Müzenin ikinci katında Erol Evgin ve eşi Emel Evgin’e kahve ikramında bulunuldu. Erol Evgin, Büyükçekmece’yi çok güzel bulduğunu, iki günlük ziyaretlerinden çok memnun olarak ilçeden ayrılacaklarını söyledi. Evgin; “Büyükçekmece’yi yaşanabilir, çok güzel bir yer olmasının en büyük sebebi tabiî ki siz değerli belediye başkanımızsınız. Görüyorum ki kültüre çok önem veren birisiniz. Büyükçekmece’de yaşayan insanlarımız her yönüyle çok şanslı insanlar” dedi.

   Evgin çiftini iki gün ağırlamaktan dolayı çok memnun olduklarını söyleyen Başkan Akgün; “3 Nisan’da düzenlenecek olan konser öncesinde, sizleri tarihi mekan olan kültür parkı’da gezdirmek istiyorum” şeklinde konuştu. Başkan Akgün’ün özel davetlisi olan Evgin çifti, müze gezisinin ardından ilçeden ayrılmak üzere yola çıktı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.