Eyüp çiçekleniyor

Eyüp çiçekleniyor

Eyüp Belediyesi, "Yemyeşil Bir Eyüp" sloganıyla başlattığı kampanya çerçevesinde vatandaşlara baharlık çiçek tohumu dağıttı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, sokak sokak dolaşarak vatandaşlara çiçek tohumu dağıttı. Kavuncu, apartmanlardan aşağıya inemeyen Eyüplü hanımların ricasını da kırmayarak, uzatılan sepetlere çiçek tohumları bıraktı. 

Nişanca Mahallesi Münzevi Camisi önünden başlayan çiçek dağıtımı, Zalpaşa Caddesi'nde son buldu. Çiçek dağıtımına belediye başkan yardımcılarının yanı sıra AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Seçkin Turan da katıldı. 

Eyüp'ün sokaklarını tek tek gezerek evlere, iş yerlerine, yolda yürüyen vatandaşlara, esnaflara minik saksılar içerisinde yüzlerce çiçek tohumu ve saksısı dağıtan Başkan Kavuncu, "Eyüp'te hemen hemen her mahalleye bir park yaptık. Eski parklarımızı revize ettik. Çiçeklerin dışında yazın Park ve Bahçeler Müdürlüğü sitelere ücretsiz fıstık çamı dağıtımı gerçekleştirdi. Minik saksılar içerisinde gül, şebboy, menekşe, açelya, hanımeli, mimoza, lale, nilüfer, zambak gibi çiçek tohumlarımızı kışın da dağıtmaya devam edeceğiz. Baharda evlerimizdeki çiçeklerin kokusu ve rengarenk görüntüsü ilçemizi daha da çok güzelleştirecek" ifadelerini kullandı. 

Kavuncu, çiçek dağıtımının ardından mahallelerdeki çocuklara çikolata dağıtarak onlarla sohbet etti. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.