Ezgi Mola ve Tolgahan Sayışman’dan kiracılarına destek

Ezgi Mola ve Tolgahan Sayışman’dan kiracılarına destek

Türkiye’de Corona Virüsü’ne karşı verilen mücadeleye, sanatçılar Ezgi Mola ve Tolgahan Sayışman kiracılarından 2 ay kira almayarak destek verdiler.

TOLGAHAN SAYIŞMAN 9 MÜLKÜNDEN 2 AY KİRA ALMAYACAK

Oyuncu Ezgi Mola'nın iyilik hareketi kampanyasına destek olan Tolgahan Sayışman, üçü Amerika'da bulunan altısı da Türkiye'de olan 9 mülkü için 2 ay kira almayacak.

Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve binlerce kişinin ölümüne neden olan koronavirüsün Türkiye'ye gelmesiyle evlerinden çıkmama kararı alan oyuncu Ezgi Mola, sosyal medya hesabından bir iyilik hareketi başlatarak herkesten destek olmalarını istedi.

EZGİ MOLA, 2 EVİNDEN 2 KİRA ALMAYACAK

İki evi olan Mola, kiracılarından Nisan ayında kira almayacağını söyledi. Ezgi Mola'ya ilk destek meslektaşı Tolgahan Sayışman'dan geldi. 9 kiracısından kira almayacak.

Ezgi Mola, Instagram hesabından bir video yayınlayarak iki kiracısından nisan ayında kira almayacağını açıkladı ve ev sahiplerine "Sizden de böyle adımlar bekliyorum" çağrısında bulundu.

Ardından benzer bir haber Tolgahan Sayışman'dan geldi. Eşi Almeda Abazi'ye de danışan Sayışman, üçü Amerika'da, altısı Türkiye'de bulunan dokuz mülkü için kiracılarından iki ay boyunca kira almayacağını söyledi.

ezgi-mola-dan-sonra-tolgahan-sayisman-da-corona_virusune_destek.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.