F. Karagümrük'te heyecan dorukta

F. Karagümrük'te heyecan dorukta

Spor Toto 3. Lig Birinci Grup takımlarından Karagümrükspor, geçtiğimiz haftaki Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor galibiyetinin ardından 2 puanla arkasında yer aldığı İstanbulspor maçında da iddialı.

Fatih Karagümrükspor, Pazar günü İstanbulspor ile oynayacağı maçın  hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bahçelievler stadyumunda saat 13.30 da karşılaşacak olan takımlar ligde üst sıralarda yer alıyor. Karagümrükspor 31 puanla 3. sırada yer alırken, İstanbulspor 33 puanla 2. sırada bulunuyor.

İstanbulspor karşılaşması için iddialı olan Karagümrükspor bugün  kendi sahasında çift kale maçla idman yaptı.

Sandıklıspor maçındaki olaylar nedeniyle bir maç seyircisiz oynama cezası alan takım, geçen hafta Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile oynadığı maçı 76. dakikada Gökhan Şen'in attığı golle 1-0 kazanarak ligdeki iddiasını sürdürdü.

 

'OLAYLARDAN SANDIKLISPOR ANTRENÖRÜ SORUMLU'


Fatih Karagümrükspor Saha Sorumlusu Ali Dağdeviren, Sandıklıspor maçındaki olayların üzücü olduğunu belirterek "Olay, Sandıklıspor teknik direktörünün yaptığı yanlış bir hareket sonucu başladı. Seyircisiz oynama cezası bize hem olumlu, hem de olumsuz şekilde yansıdı. Bizim en büyük gücümüz taraftarımızın sadık sevgisidir. Onlar olmayınca Diyarbakırspor galibiyetinin coşkusunu doyasıya yaşayamadık. Olumlu yanı ise taraftarımızı çok özlememiz oldu" dedi.

Kulüplerinin uzaktan yanlış değerlendirildiğini söyleyen Dağdeviran, "Karagümrük insanı sıcaktır, sevgi doludur. Olumsuz algılanmak bizi rencide ediyor. Kulüp olarak şiddet olaylarının yaşanmaması için elimizden geleni yapıyoruz ama ne yazık ki kendini kontrol edemeyen insanlar çıkabiliyor'' diye konuştu.

 

İstanbulspor maçını kazanıp ligteki konumlarını güçlendirmek istediklerini de ifade eden Dağdeviren, sezon sonu şampiyonluk sevincini Karagümrükspor taraftarlarına yaşatmanın en büyük hedefleri olduğunu söyledi. 

 

Haber: Erol Tekel

  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.