Faciayı Market Çalışanları Önledi

Faciayı Market Çalışanları Önledi

İstanbul Şişli'de bir markete vatandaşların alışveriş yaptığı sırada molotoflu saldırı düzenlendi. Çalışanlarının kepenkleri ve kapıları zamanında kapatmasıyla marketin giriş kısmında çıkan yangın kısa sürede söndürüldü ve faicayı önlendi.

Saldırganlar olay yerinden kaçarken market girişinde patlamamış bir ses bombası bulundu. Polisi alarma geçiren olay akşam saatlerinde Mahmut Şevket Paşa Mahallesi Mithat Paşa Caddesi üzerinde bulunan bir markette meydana geldi. Vatandaşların yoğun olduğu bir sırada yüzleri maskeli bir grup, markete molotof atmaya başladı. Saldırganları gören market çalışanları  hemen kapıları kapatarak kepenkleri indirdi. Atılan molotoflar nedeniyle kapı ve market girişinde yangın çıktı. Market çalışanları soğukkanlı bir şekilde yangın tüpleriyle hemen alevleri söndürerek vatandaşları tahliye etti.

Olayın şokunu üzerlerinden atamadıkları gözlenen market çalışanları bir grubun insanlar alışveriş yaparken içeriye doğru molotof attığını ve kapının alev aldığını belirterek yangın söndürme tüpleriyle alevleri hemen söndürdüklerini söyledi.

Olay yerine gelen polis ekipleri marketin etrafını emniyet şeridi ile kapattı. Market önünde patlamamış bir ses bombası bulundu. Polis olay yerine bomba imha ve olay yeri inceleme ekipleri çağırdı. Polis, saldırganları yakalamak için çevrede çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.