Fatih’ de akıl almaz olay

Fatih’ de akıl almaz olay

Fatih’ de, Sanem İpek arkadaşlarıyla oturduğu sırada evine giren iki saldırgan tarafından başından bıçaklanarak öldürüldü. Diğer kadınları da etkisiz hale getiren saldırganlar, ziynet eşyalarını çalarak olay yerinden uzaklaştı

Olay bu sabaha karşı, Fatih Molla Gürani Mahallesi, Nakibül Eşref Sokak'ta bulunan 6 katlı apartmanın 5. katındaki dairede meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Özbekistan asıllı Türk vatandaşı Sanem İpek (50) eşinin eve gelmeyeceğini öğrenmesi üzerine iki arkadaşını evine davet etti. Arkadaşlar gece boyunca evde vakit geçirirken sabaha karşı kimliği belirsiz iki kişi eve gelerek kadınları darp etmeye başladı.

Saldırganlardan biri yanında getirdiği bıçakla, İpek'i başından bıçakladı. Diğer iki kadını da etkisiz hale getirerek el ve ayaklarını bağlayan saldırganlar evdeki para ve değerli eşyaları alarak kaçtı.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Olay, Sanem İpek’ in eşinin 05.30 sularında eve gelmesiyle ortaya çıktı. Eşinin ve arkadaşlarının durumunu gören koca, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Ağır yaralı İpek, başına saplı bıçak ile Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Ameliyata alınan kadın yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

POLİS İFADELER ÜZERİNE ÇALIŞMA BAŞLATTI

Diğer kadınlar ise daha sonra gelen ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Olay yerine gelen polis ekipleri evde inceleme yaptı. Cinayetle ilgili soruşturma başlatan polis, diğer kadınların ifadeleri doğrultusunda saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak: DHA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.