Fatih Vatanspor sezonu açılışını yaptı

Fatih Vatanspor sezonu açılışını yaptı

Son 3 yılda 3 şampiyonluk yaşayarak Kadınlar 1. Ligine yükselen Fatih Vatanspor, 2017-2018 sezonu açılışını gerçekleştirdi.

Son 3 yılda 3 şampiyonluk yaşayarak Kadınlar 1. Ligine yükselen Fatih Vatanspor, 2017-2018 sezonu açılışını gerçekleştirdi.

Mimarsinan Stadında yapılan yeni sezon açılış törenine, sporcuların yanı sıra, Vatanspor Yöneticilerinin tamamı ile birlikte, Fatih Kulüpler Birliği Başkanı Gökhan Ceyhan, FİFA Yardımcı eski Hakem Binali Kartal, Güzelhisarspor Kulübü Başkanı Süleyman Aydın, Çapaspor Kulüp Başkanı İsmail Semih Çalkaya, İstanbul Siirtspor Başkanı Necdet Uysal, Bağcılar Kulüpler Birliği 2. Başkanı Ahmet Akdeniz, Neslişahspor Kulüp Başkanı Metin Şakar, Kağıthane Kulüpler Birliği Genel Sekreteri Barbaros Akkoyunlu, Tunaspor eski Başkanı Haydar Uzun, Çapaspor ve Fatih Kulüpler Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Şaban Dayan, Tozkoparan Birlikspor Başkan Yardımcısı Vedat Tufacı, Abide-i Hürriyetspor eski Başkanı Ercan Kutlu Yıldıztabyaspor Teknik Direktörü Ogün Koca, İstanbul Siirtspor Genel Kaptanı Recep Saraçoğlu da katıldı.

Yeni transferlerin de tanıtıldığı açılış töreninde Fatih Vatanspor Başkanı Suat Özcan, Fatih Kulüpler Birliği Başkanı Gökhan Ceyhan ve FİFA Yardımcı eski Hakem Binali Kartal birer konuşma yaptılar.

"Fidanların sağlıklı büyüdüğünü görmek bizi mutlu edecek"
100 sporcu ile liglere katıldıklarını ve zor şartlarda sahaya çıktıklarını ifade eden Suat Özcan, konuşmasında özetle şunları söyledi: "Bildiğiniz gibi 2015-2016 sezonunda 3.Ligden, 2.Lige, 2016-2017 sezonunda 2.Ligden 1.Lige namağlup olarak çıktık.  Sizlerin huzurunda başta tüm sporcularımıza, teknik heyete ve yönetim kurulu üyelerimize ve de bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan vefakâr seyircimize, basın mensuplarına, değerli spor camiasının çilesini çeken gönül dostlarıma, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir’e, İBB Destek Hizmetleri Daire Başkanı Osman Savaş’a, Fatih Kulüpler Birliği Başkanı Gökhan Ceyhan’a, TFF Yönetim Kurulu Üyesi Ali Düşmez’e, İASKF, İstanbul İl Temsilciliğine, TÜFAD İstanbul Şubesine, İl Hakem Kurulu ile Saha Komiserleri Derneği İstanbul Şube Başkanlarına, ismini sayamadığım tüm destekçilerimize bir defa daha teşekkür ederim. 2017-2018 futbol sezonunda TFF Kadınlar 1. Liginde mücadele edecek olan takımımız yaklaşık 1 ay önce idmanlara başlamıştır. Bu sezon takımımız namağlup gelmiş olduğu ligde kendisinin kalıcı olduğunu ispatlamak için daha çok çalışacaktır. Bu sezon çok zor şartlarda sahaya çıkıyoruz, buradan sizin aracınız ile yetkililere seslenmek istiyorum, yeni transferlerimiz ile gücümüze güç kattık. Sportif başarı tabii ki önemli, kızlarımıza sahip çıkmak daha önemli, hayalimiz bu gün burada attığımız fidanların sağlıklı büyüdüğünü görmek bizi daha mutlu edecek. Sporcularımızı milli takımlarda görmek en büyük arzumuzdur. TFF Kadın liglerinde 100 sporcumuz ile alt yapılarda U13, Yıldızlar, Genç kızlar ve A takımlar kategorilerinde mücadele etmekteyiz. Yeni sezonun Fair-Play içerisinde geçmesini temenni eder, tüm takımlara başarılar dileriz."

Konuşmaların ardından Fatih Vatanspor’un yeni transferlerinin imza töreni gerçekleşti. Fotoğraf çekiminin tamamlanmasının ardından kırmızı-siyahlılar antrenmanlarına devam ettiler.

Ali Kemal Demir

fatih-vatanspor1-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.