Fatih’te cinayet

Fatih’te cinayet

İstanbul Fatih'te Hindistan uyruklu bir kişi kaldığı evde öldürüldükten sonra halıya sarılmış halde bulundu. Olay ev sahibinin kirayı almak için eve gelmesiyle ortaya çıkarken polis, cinayetle ilgili şahsın ev arkadaşı 3 Hindistanlı'yı arıyor.

 Edinilen bilgiye göre, öğle saatlerinde Kumkapı, Nişanca Mahallesi Ayrık Sokak'ta bulunan evinin kirasını almaya gelen ev sahibi, zile defalarca basmasına rağmen cevap alamadı. Kapının açılmamasından ve içeriden gelen kokudan şüphelenen ev sahibi, polise haber verdi. Çilingir yardımıyla içeri giren polis ekipleri, salonda halıya sarılı vaziyette öldürülmüş bir erkek cesediyle karşılaştı. Olay Yeri İnceleme Ekipleri, evde ve ceset üzerinde inceleme yaptı. Yapılan incelemede şahsın bıçak darbeleriyle öldürüldüğü ve in yaklaşık 5 gün önce işlendiği belirlendi. 
  
Ev sahibinin ve çevredeki esnafın bilgisine başvuran polis, evin Hindistan Uyruklu 4 kişi tarafından 2 ay önce kiralandığını belirledi. Kimliği henüz belirlenemeyen Hindistan uyruklu şahsın, ev arkadaşları tarafından öldürüldükten sonra halıya sarıldığı tahmin ediliyor. Polis olay sonrası kayıplara karışan 3 Hindistanlı'yı bulmak için çalışmalarını sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.