Fatih'te hırsızlar cirit atıyor

Fatih'te hırsızlar cirit atıyor

Fatih'te 7 kişilik hırsızlık çetesi, aynı büfeyi 1 ay içinde iki kez soyarak kayıplara karıştı. Hırsızlık anı ise, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. İş teri sahibi, bölgede hırsızlıkların arttığını belirterek, yetkilileri göreve çağırdı.

Alınan bilgiye göre, grup halinde hareket eden 7 kişi, daha önce aynı yöntemle hırsızlık yaptıkları büfeden malzeme çaldı. Hırsızlık anı ise, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. 

Büfenin güvenlik kameralarına yansıyan görüntülere göre, hırsız grubundan biri, önce soyulacak iş yerinin önüne gerek çevreyi gözetliyor ve çevrede kimsenin olmadığı anda geri kalanları el işaretleri ile çağırıyor. 7 kişi aynı anda yüklenerek kepenkleri alttan bir kişinin geçebileceği kadar kaldırıyor ve içlerinden zayıf olanı büfe içerisine giriyor. Büfe içine hazırlıklı girdiği gözlenen hırsız, ağzında taşıdığı el feneriyle raflarda ve dolaplarda bulunan malzemeleri tek tek kutuya dolduruyor. Hırsız, içerdeki soygun bittiğinde ise arkadaşlarına haber veriyor. Tekrar büfeye gelen hırsızlar, bir daha kepengi kaldırarak içerdeki arkadaşlarını çaldıkları malzemelerle birlikte çıkartarak kayıplara karışıyor. 

Büfesinde meydana gelen hırsızlıklar nedeniyle sitem eden ve yetkililerin bu tür olaylara çözüm getirmesini isteyen işletmeci Yakup Çukurlu, "İş yerimiz bir ay içinde iki kere soyuldu. Bununla birlikte ağabeyim ve kuzenimin iş yerleri de soyuldu. Yetkilileri göreve davet ediyorum. Artık buna bir çözüm bulunsun. İki olayda 50 bin TL civarında zararım oldu" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.