Ferahspor ile Sapanbağları 1-1 lerini yediler

Ferahspor ile Sapanbağları 1-1 lerini yediler

İstanbul 2.Amatör lig 16.grubta zirve mücadelesi veren takımlarından Ferahspor, evinde grubun averajla ikincisi sırasında bulunan Sapanbağları takımını misafir etti.

İstanbul 2.Amatör lig 16.grubta zirve mücadelesi veren takımlarından Ferahspor, evinde grubun averajla  ikincisi sırasında bulunan Sapanbağları takımını misafir etti.

Zevkli ve çekişmeli geçen mücadele karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erince takımlar 1 puanın sahibi oldular.

Dudullu Stadında oynanan ve Sedat Korum, Erdal Eren Uğurcuklu, Hayrettin Can Kaya hakem triosunun iyi bir yönetim gösterdiği mücadele grubta üst sıraları yakından ilgilendiriyordu.

İlk yarı Sapanbağları baskılı oynadı

Mücadelenin ilk dakikalarında konuk ekip üstün gözüktü, kanatları etkili kullanarak ev sahibi Ferahspor kalesine giden Sapanbağları Muhammet Özlü ve Sercan Çelik ile yakaladığı net fırsatları değerlendiremedi. Ev sahibi ekip kontra toplarla çıkarak pozisyon üretsede net gol pozisyonuna giremedi. Baskılı oyununu sürdüren konuk ekip 30.dakikada galibiyet golünü buldu

Serdar Ağaoğlu'ndan mükemmel gol

Pendik temsilcisi Sapanbağları Serdar Ağaoğlu'nun ceza sahası dışından mükemmel şutu ile 1-0 öne geçti. Golden sonra iki takımın ataklarında gol sesi çıkmadı ve ilk yarı Sapanbağları takımının üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya Fefahspor hızlı başladı. Beraberlik golü arayan Üsküdar temsilcisi etkili ataklarla rakibinin üzerine giderek pozisyon üretmeye başladı. Tayfun Keleş, Selman Ayçiçek ve Abdullah Keleş ile yakaladığı gol fırsatında başarılı olamayan Yeşil Beyazlılar 83.dakikada beraberlik golünü bulabildiler.

Ersin Buyruk takımına puanı kazandırdı

Ferahspor baskılarının sonucunu maçın sonlarına doğru ceza sahası içinde topla buluşan Ersin Buyruk'un attığı golle alarak, maçta dengeyi sağladılar. Maçın son dakikalarında baskıyı iyice arttıran Ferahspor'a karşı iyi savunma yapan Sapanbağları takımı rakibine galibiyet golü izni vermedi ve maç 1-1 eşitlikle sona erdi.

ferahspor1.jpgsapanbaglarispor.jpgferahspor2.jpgferahspor3.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.