Filenin Kuğuları galibiyete odaklandı

Filenin Kuğuları galibiyete odaklandı

Sezon başından beri yakaladığı başarılı performansı sürdürmek isteyen Filenin Kuğuları, bu hafta evinde İstanbul Büyükşehir Belediye Spor’u ağırlıyor

1.Lige yükselme parolası, iddialı kadrosu ve muhteşem taraftarı ile lige güzel bir giriş yapan ve kendi evinde yenilgi yüzü görmeyen Seramiksan Spor’da hedef seriyi sürdürmek.

TVF Bayanlar 2. Ligi A Grubunun iddialı takımı Seramiksan Spor, 8. hafta müsabakasında İstanbul Büyükşehir Belediye Spor’u misafir edecek. Kendi evindeki galibiyet serisini bu maçta da sürdürmek isteyen Kuğular hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor.

Takım kaptanı Gamze Ergin yaptığı açıklamada, ev sahibi oldukları maçlardaki performanslarına taraftarın büyük etkisi olduğunu belirtti ve bu hafta Turgutlu’da oynanacak müsabakaya tüm voleybol severleri davet etti.

Kulüp Başkanı N. Bülent Erkul: “Takımımız sezon başından beri yakaladığı performansı sürdürebilmek için yoğun bir şekilde antrenmanlarına devam ediyor. İnanıyorum ki bu hafta karşılaşacağı rakibi İstanbul Büyükşehir Belediye Spor karşısında da geçtiğimiz haftalarda gösterdiği başarıyı devam ettirecek. Tüm voleybol severleri Turgutlu'da oynanacak bu müsabakaya davet ediyoruz. ” dedi.

Turgutlu Yıldırım Beyazıt Spor Salonunda oynanacak Seramiksan Spor – İstanbul Büyükşehir Belediye Spor müsabakası, 14 Kasım Cumartesi günü saat 16:30’da başlayacak ve ücretsiz olarak izlenebilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.