Firuzköyspor’dan transfer bombaları

Firuzköyspor’dan transfer bombaları

2.Amatör Lig 3. Grubun iddialı takımlarından Firuzköyspor transfer çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

2.Amatör Lig 3. Grubun iddialı takımlarından Firuzköyspor transfer çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Yeni sezon öncesi şampiyonluk hedefi ile kadro çalışmaları yapan Avcılar temsilcisi, Futbol Şube Sorumlusu Ercan Kayacık ve Antrenör Tolga Toker’in raporları doğrultusunda 6 önemli ismi kadrosuna kattı.

Yapılan transfer görüşmeleri sonrasında 2016-2017 sezonunda Firuzköyspor forması giyecek oyuncular şöyle ; Uğur Çelik – İzzetinspor(orta saha), Çağrı Neferoğlu – Merterspor(orta saha), Furkan Arı – Avcılarspor(orta saha), Kudret Ordu – Ünyespor(stoper), Sezer Vatansever – İstanbulspor(forvet), Rıdvan Samsun – Kadıköyspor(sağ açık).

Kayacık : Şampiyon olmak istiyoruz

Transferler hakkında açıklamalarda bulunan Futbol Şube Sorumlusu Ercan Kayacık ”  Öncelikle başlayacak olan 2016-2017 sezonu 2. Amatör ligi Firuzköyspor’a ve tüm takımlara hayırlı olmasını diliyorum. Firuzköyspor kulübü her zaman hedefleri olan bir kulüptür. Bu hedeflere ulaşmak içinde 6 tane önemli isimle anlaşarak kadromuza dahil ettik. Hedefimiz şampiyon olarak 1. Amatör Lige çıkmaktır, çalışmalarımız bu yönde olup bizlere her türlü desteği veren Yönetim Kurulumuza teşekkür ederim” dedi.

firuzkoyspor1.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.