Fuhuş çetesi adliyeye sevk edildi

Fuhuş çetesi adliyeye sevk edildi

Etiler’de, geçtiğimiz Cuma günü yapılan operasyonla çökertilen ve sadece kadınlardan oluşan fuhuş çetesine üye 12 kişi adliyeye sevk edildi. Çete tarafından pazarlanan 17 kadın ise sağlık kontrolü ve ifade işlemlerinin ardından Emniyet Müdürlüğü'nden serb

Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri tarafından, lüks otellerde iş adamlarına kadın pazarladığı öğrenilen bir çeteye karşı geçtiğimiz Cuma günü operasyon düzenledi. Önceden tespit edilen 14 adrese sabaha karşı yapılan baskınlarda toplam 29 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında bulunan 17 kadının şebeke tarafından erkeklere pazarlandığı öğrenildi. Yakalanan 12 kadının ise şebekenin yönetici kadrosundan olduğu belirtildi.

Ahlak ve Kumar Büro Amirliği'ne getirilerek sorgulamaları yapılan kadınlardan 12’sinin çetenin yönetici kadrosunda olduğu belirtildi.

Fuhuş yaptırıldıkları ileri sürülen 17 kadın, herhangi bir zührevi hastalık taşıyıp taşımadığının anlaşılması için hastanede sağlık kontrolünden geçirildikten sonra ifadesi alınarak serbest bırakıldı.

Fuhuş çetesinin, kendilerini arayan iş adamlarıyla anlaşarak lüks otellere, lüks yatlara kadın gönderdikleri öğrenildi. Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na sevk edilen çete üyesi 12 kadın savcılık tarafından ifadeleri alındı. Buradaki ifadeleri tamamlanan 12 kişi tutuklanma istemiyle mahkemeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.