Futbolcu Başkanını istifaya davet etti

Futbolcu Başkanını istifaya davet etti

Beykoz 1908’in eski futbolcu Ekim Can Karakuş, Kulüp Başkanı Zeki Aksu’nun istifa etmesi gerektiğini söyledi.

Beykoz 1908’in eski futbolcu Ekim Can Karakuş, Kulüp Başkanı Zeki Aksu’nun istifa etmesi gerektiğini söyledi.

Süper Amatör Ligde Klasman Grubu oynamasına rağmen geçtiğimiz hafta Çıksalınspor’a 5-2 kaybettiği maç ile Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Beykoz 1908’de Kulüp Başkanı Zeki Aksu’ya çok ilginç bir tepki geldi.

Sarı-siyahlı ekibin eski futbolcusu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Başkan Zeki Aksu’nun kulübe zarar verdiğini ve bırakması gerektiğini ifade ederek istifaya davet etti.

Aynı zamanda eğitimci olan Ekim Can Karakuş'un yaptığı açıklama: 2015-2016 sezonunda formasını giydiğim Beykoz 1908 takımından 1 tane maç başı almadan sezonu tamamladım, bunun sebebi abi bildiğim değer verdiğim insanlara güvenmem ve inanmamdı, hatta yeri geldi kendi alacaklarımız yerine beraber ter döktüğümüz arkadaşlarımızın maddi sıkıntıları çözülsün diye biz almayalım onlara verin dediğimiz bile oldu.
Öyle yada böyle sezon bitti ve malesef kendi açımdan sportif olarak en başarısız sezon olarak bitti.

Teklif aldım Başkan göndermedi

Sezon bizim için erken bittiğinden dolayı hala ligi devam eden 2-3 BAL takımı ve Playoff oynayacak 1-2 SAL takımından teklif aldım, Beykoz 1908 başkanı ile yaptığım görüşmede kendisi başka takıma gitmemem karşılığında yeni sezona kadar alacaklarımı vereceğini taahhüt etti (o zaman için evde yatarak paraların gelecek olması daha tatlı gelmişti) ve yeni sezon içinde anlaşmayı yapıp masadan kalktım.

Ben sözümde durdum Başkan durmadı

Fakat Yeni sezon için tekrar toplandığımızda henüz alacaklarımdan 1 lira bile alamamıştım ben yinede verdiğim sözde durdum ve Beykoz 1908 ile antrenmanlara başladım fakat henüz sezon başı ciddi bir sakatlık geçirdim. (bu dönemde bana en çok desteği veren güzel insan Dinçay Atmaca abimide unutmadan buraya yazmak isterim) Sakatlığımdan dolayı takımın o zamanki yöneticilerinden biri beni kulübün anlaşmalı olduğu bir hastaneye tedavi için yönlendirdi, masrafların karşılanacağını söyledi fakat ben tedavi masraflarımın da büyük çoğunluğunu kendim karşıladım. Tabi baktılar ben sakatım peşinatı ödeme tarihini başladılar ileri tarihlere atmaya, peşinatımında aksamasından hatta bundan da öte art niyetli davranılmasından dolayı takımdan ayrılma kararı aldım.

Zeki Aksu istifa sesleri az bile

Şimdi düşününce Zeki Aksu istifa söylemlerinin az bile olduğunu çok daha fazlasını hakettiğini düşünmekteyim, birebir şahit olduğum mağdur edilmiş bu kadar futbolcu kardeşim ve antrenör abim varken birikmiş kul haklarıyla takımın işi gerçekten zor.

Hala Beykoz' nasıl gelebiliyor

Profesyonel liglerde oynadım BAL'da ve SAL'da şampiyonluklar yaşadım iyi paralar kazandım yeri geldi takımlardan ayrılırken paralar bıraktım, iyi insanlar tanıdım bir çok iyi ve kötü anım oldu ama ben böyle basit bir insan tanımadım, hala Beykoz'a nasıl geliyor anlamıyorum.

Büyük Beykoz taraftarı selam olsun takımına sahip çıksın

Para önemli değil bu dünyada bir şekilde yerine konur ama benim üzüldüğüm konu o güzelim taraftarın çektiği ve böyle giderse dahada çekeceği cefa. Ama Allah büyük hakkını yediğin genç Barış kardeşimin golüyle geçen yıl Playoff dan olursun ve bu yılda yine mağdur ettiğin Gökhan Suülker'in takımına Onur Kerman'ın attığı golle yenilip bal ligi mücadelene havlu atarsın. Ne denirki işiniz kolay değil Allah kurtarsın. Sarı Siyah renklere gönül vermiş güzel yürekli insanlara selam olsun.

Öte yandan Beykoz 1908 Başkanı Zeki Aksu'nun eski futbolcusu Ekim Can Karakuş'un bu açıklamasına nasıl bir cevap vereceği merak konusu oldu.

Murat Nazik

ekim-can-karakus.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.