Futbolcuya tehdit: Maça çıkmazsanız vururuz!

Futbolcuya tehdit: Maça çıkmazsanız vururuz!

Bölgesel Amatör Ligde Çıksalınspor’a deplasmanda 10-0 yenilen Çanakkale temsilcisi Yeni Çansporlu futbolcuların kendi taraftarlarınca tehdit edildiği ortaya çıktı.

Bölgesel Amatör Ligde Çıksalınspor’a deplasmanda 10-0 yenilen Çanakkale temsilcisi Yeni Çansporlu futbolcuların kendi taraftarlarınca tehdit edildiği ortaya çıktı.

Futbol kamuoyunun geçtiğimiz haftalarda Sultangazispor maçında darp edilmeleri ile hatırladığı Yeni Çanspor’da, İstanbul deplasmanında oynanan Çıksalınspor maçına takımın önemli oyuncuları paralarını alamadıkları gerekçesi ile gitmediler. Bunun üzerine Teknik Direktör İsmail Yalçın U19 takımı ile maça gitti ve 10-0 mağlup oldular.

“Ben Çanspor için adam vurmazsam p.çim”
Kendi taraftarları tarafından tehdit aldıklarını ve hatta “Sultangazispor sizi boşuna dövmemiş” dediklerini aktaran Yeniçansporlu futbolcular, taraftarların kendilerini öldürmek ile tehdit ettiklerini ve “M… şu an Kozlu parkındayız. Ben Çanspor için adam vurmazsam p.çim. Bu takım Pazar günü maça çıksın. Paranızı alamazsınız mermi başka yere döner Yönetime döner. Sabaha kadar araç içinde nöbetçi bırakacağım 4 kişiyi” şeklinde SMS attıklarını söyledi.

“Davulun sesi çok çıkıyor içi boştu”
Yeni Çansporlu futbolcular ortak açıklamalarında şunları söyledi: “Çanspor’un bu noktaya gelmesinin tek sorumlusu yöneticileri ve takım hocasıdır. Birçok zorluklara rağmen takım halinde mücadele verdik. Yeri geldi takım halinde dayak yedik Sultangazispor maçında bu olayın duyulması halinde Çanspor yöneticileri ve Çanspor Belediye Başkanı Çanakkale ve Çan halkının önde gelen firma sahipleri kamera ve gazeteci eşliğinde geçmiş olsun ziyaretinde bulundular her türlü konuda yanımızda olduklarını söylediler ama hepsi (reklamdı).

Davulun sesi çok çıkıyor içi boştu. Maalesef çünkü bu olay Türkiye’de birçok gazete ve televizyon programında yer aldı. Bu hafta oynanan Çıksalınspor ve Çanspor maçına biz Çanspor futbolcuları takım halinde gitmedik alacaklarımız verilmiyor ama verilmediği için değil her ne olursa olsun biz maça gidecektik ama alacaklarımız verilsin diye bir eylemde bulunduk. Bu eylemde idmana çıkmamak oldu bazen sözlü olarak eğer ücretlerimiz verilmezse maça gitmeyeceğimizi söyledik.

“Taraftar lideri lojmanı bastı”
Siz de biliyorsunuz ki bu muhabbetler futbol camiası içerisinde olur böyle dediğimiz için Yönetim Kurulu’nun aldığı kararla Kulüp Müdürü Ercan Bey ve malzemeci Mehmet Bey takım eşofmanlarını topladılar ve arkasında taraftar lideri Hakan Dayı lojmanı bastı. Yanında taraftarlarla birlikte biz futbolcuları tehdit etti. Delil olarak Hakan Dayı’nın takım kaptanına attığı mesaj var. Bu olaylardan sonra takım halinde Çan’da bir dakika bile olsun kalmak istemedik ve şehri terk ettik. Son olarak futbolda birçok şey yaşadık ama İsmail Yalçın takım hocamız sizin yaptığınızı hiç bir yerde karşılaşmadık. Bütün takımı getiren sizsiniz ve takıma sırtını ve hiçbir konuda yanımızda olmayan da sizsiniz. Bizi kandırıp her türlü konuda söz veren de sizsiniz çünkü biz yöneticilerle değil transfer maç başı peşinat her şeyi sizinle konuştuk hocam size ve Çanspor yöneticilerine hakkımızı helal etmiyoruz bu dünyanın adaleti olmazsa ilahi adalet mutlaka tecelli eder.

Ali Kemal Demir

canspor.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.