Gazi Mahallesispor’u 44 maçtır yenen çıkmadı

Gazi Mahallesispor’u 44 maçtır yenen çıkmadı

A takımı bu sezon Klasman Grubunu son maçta kaçıran Gazi Mahallesispor’un U19 takımının bileğini İstanbul’da oynanan son 44 maçta büken olmadı.

A takımı bu sezon Klasman Grubunu son maçta kaçıran Gazi Mahallesispor’un U19 takımının bileğini İstanbul’da oynanan son 44 maçta büken olmadı.

Teknik Direktörlüğünü Abbas Yaşar’ın yaptığı Gazi Mahallesispor U19 takımı, bu sezon mücadele ettiği 5. Grupta oynadığı 12 maçta 11 galibiyet, 1 beraberlik alarak yenilgisiz şampiyon oldu.

13 maçın 12’sini kazandılar
2014-2015 sezonunda Beşyüzevler’i Tekirdağ’da finalde yenip Türkiye’de son 20 takım arasına kalan Gazi Mahallesispor U19 takımı son üç yılda İstanbul’da oynadığı İstanbul Şampiyonaları da dahil 44 maçta yenilgi yüzü görmeyen turuncu-siyahlılar son mağlubiyetini 2015-2016 sezonun ilk maçında Alibeyköy Parseller’e 2-1 yenilerek almıştı. O sezon geride kalan 13 maçın 12’sinin kazanan ve sadece bir tanesinde berabere kalan Sultangazi ekibi Türkiye Şampiyonası Bolu etabında Gebze Çayırovaspor’a mağlup olarak elenmişti.

2016-2017 sezonunda 14’de 14 yaptılar
Son 3 yılda A takımına toplam 22 oyuncu veren Gazi Mahallesispor, 2016-2017 sezonunda 14 maçın tamamını kazanmıştı. İstanbul elemelerini de kayıpsız geçen Abbas Yaşar’ın öğrencilerini Türkiye Şampiyonası Kütahya etabında İzmir temsilcisi Ödemişspor’a yenilmişti.

“Başarı, Kulübün iyi yönetilmesi ile geliyor”
Geçtiğimiz sezonki başarısını tekrar eden turuncu-siyahlılarda bu sezon hedef Türkiye Şampiyonluğu. Sultangazi ekibinin başarılı Teknik Direktörü Abbas Yaşar, elde edilen başarıyı Kulübün iyi yönetilmesine, Gazi Mahallesi halkının Kulübüne bağlı olmasına ve alt yapıdaki sistemli çalışmalarına bağlarken, “Biz her gün daha iyisini yapacağız. Alt yapımızda yaptığımız olumlu çalışmaların meyvesini de oyuncularımıza Profesyonel Kulüplere göndererek alıyoruz. A takımımız bu sezon şanssız puan kayıplarını hedefini erteledi ancak gelecek sezonda Bölgesel Amatör Lige çıkacağına inanıyorum. Bu başarıda pay sahibi olan sporcularımıza, her zaman yanımızda olan Başkanımız ve Yöneticilerimize, Antrenör arkadaşlarıma ve kulüp personelini ile birlikte emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.” dedi.

Ali Kemal Demir

gazi-mahallesi-001.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.