Gaziosmanpa'da dikkatli polis gaspçıları yakaladı

Gaziosmanpa'da dikkatli polis gaspçıları yakaladı

Yolda yürüyen biri kadın iki kişiyi bıçak tehdidiyle gasp ettikleri iddia edilen iki kişi, polisin dikkati sayesinde yakalandı. Aynı bölgede gerçekleşen hırsızlık suçuna karışan şüphelilerin fotoğrafını çekip mağdurlara gösteren polis, teşhis üzerine gasp

Gaziosmanpaşa'da 3 Kasım günü gerçekleşen olayda Soner A., yolda yürürken karşına çıkan bıçaklı iki kişi tarafından gasp edildi. Soner A.'nın cep telefonu ve cüzdanını alan zanlılar yaya olarak kaçıp kayıplara karıştı. Bu olaydan bir gün sonra aynı bölgede yeniden ortaya çıkan bıçaklı iki zanlı bu kez Saliha G. adlı kadını kendilerine hedef seçti. Genç kadının cep telefonunu bıçak tehdidi ile gasp eden zanlılar yaya olarak kaçtı. 

Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği tarafından başlatılan soruşturmada zanlıların peşine düşen polis, aynı bölgede hırsızlık iddiasıyla gözaltına alınan zanlıların aynı kişiler olabileceği ihtimali üzerine bölgeye gitti. Polis merkezinde gözaltında tutulan zanlıların eşkalinin gasp sanıklarıyla uyuştuğunu fark eden polis emin olmak için şüphelilerin fotoğrafını çekip mağdurlara gösterdi. Mağdurların da teşhisi üzerine Adem G. ile Hasan O., polis merkezinden alınıp Asayiş Şube Müdürlüğüne getirildi. 

Hırsızlıktan daha önceden polise geliş kayıtları bulunduğu öğrenilen Adem G. ile Hasan O. gasp ettikleri iki kişi tarafından bir kez daha teşhis edildi. Zanlılar çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.