Gaziosmanpaşa'da şehit var

Gaziosmanpaşa'da şehit var

Gaziosmanpaşa Meydanı'nda polise yapılan silahlı saldırıda bir polis şehit oldu iki vatandaşta yaralandı. Yaralılar olay yerine en yakın hastaneye kaldırılırken, saldırıyı gerçekleştiren biri kadın iki teröristin yakalanması için operasyon başlatıldı. Pol

 Cumhuriyet Meydanı'nda, düzenlenen silahlı saldırıda Gazi Polis Merkezi'nde görevli bir polis memuru şehit oldu. 3 vatandaş yaralandı.

Olay yerine gelerek bilgi alan İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, ''Bir polis memurumuz terörist tarafından başına ateş edilmek suretiyle şehit edildi. Terörist de ateş edip kaçarken 3 vatandaşımız yaralandı. Kaçarken yine polis tarafından ele geçirildi. Üstünde bir silah ve bir el bombası çıktı'' dedi. 

Saldırıda başından vurularak şehit edilen polis memurunun Gazi Polis Merkezi'nde görevli Mücahit Daştan (32) olduğu belirtildi. Saldırının, Daştan'ın görev için gittiği Gaziosmanpaşa Adliyesi'ne yaklaşık 50 metre mesafede gerçekleştiği öğrenildi.

Saldırganın kimliği belirlendi

Olay yerinden kaçmaya çalışan saldırgan N.A'nın (25) çevreye ateş açması nedeniyle Mustafa Ülgen ve Hüseyin Kütüklü adlı vatandaşlar yaralandı, Saliha Kayan vatandaş şoka girdi. Yaralı vatandaşların durumunun iyi olduğu bildirildi.

Polis tarafından yakalanarak olay yeri yakınındaki adliye binasına götürülen kadın saldırganın üzerinden bir silah ve el bombası çıktı. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.