Gaziosmanpaşa'daki cinayetin zanlısı yakalandı

Gaziosmanpaşa'daki cinayetin zanlısı yakalandı

Gaziosmanpaşa'da bir kişiyi silahla öldürdükten sonra kayıplara karışan Ahmet G. (24), düzenlenen operasyonla yakalandı. Daha önce polisle çatışmaya da giren zanlının çok sayıda suçtan kaydının bulunduğu öğrenildi.

Yıldıztabya Mahallesi'nde, 11 Kasım'da meydana gelen olayda, Alperen Güngör (23) tartıştığı Ahmet G. tarafından vuruldu. Vücuduna isabet eden 8 kurşunla ağır yaralanan Alperen Göngör, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Zanlı Ahmet Güneş ise kaçarak izini kaybettirdi. Cinayete kurban giden Alperen Güngör'ün, asker olduğu ve Balıkesir'deki birliğinden izine geldiği belirtildi. 

HIRSIZLIK VE ADAM YARALAMADAN SABIKALI

Cinayetin ardından çalışma başlatan polis, hayatını kaybeden Alperen Güngör ile zanlı Ahmet G.'nin aynı semtte oturduklarını tespit etti. Olayla ilgili gözaltına alınan şüphelilerin verdiği bilgiler doğrultusunda çalışmalarını sürdüren ekipler, zanlı Ahmet G.'yi Zeytinburnu'nda yakalayarak gözaltına aldı. Zanlının üzerinde yapılan aramada ruhsatsız bir adet silah bulundu. Zanlının, cinayeti üzerinde bulunan bu silahla işlemediği tespit edildi. Emniyette, hakkındaki suçlamaları kabul eden Ahmet G.'nin 3 hırsızlık, 2 de adam yaralama suçundan kaydının bulunduğu ortaya çıktı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Ahmet G. adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.