Gece Bekçisinin Korkunç Sonu

Gece Bekçisinin Korkunç Sonu

Küçükçekmece'de bir hastanenin ek binası inşaatında yangın ihbarı alan itfaiye kısa sürede olay yerine geldi. İtfaiye yanan bekçi kulübesini söndürdüğünde gece bekçisinin yanmış cesediyle karşılaştı.

     Küçükçekmece Halkalı Altınşehir İstanbul Caddesi'nde bulunan Mehmet Akif Ersoy Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim Araştırma Hastanesi ek binası inşaatındaki saat 05.30 sıralarında yangın çıktığı ihbarı alan itfaiye ekipleri olay yerine geldi.

    Yanan bekçi Kulübesi kısa sürede söndürüldü. Yapılan incelemede kulübenin içinde 50 yaşındaki bekçi Rahmi Öz’ün yanmış cesedi bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri tarafından incelenen Öz'ün cesedi daha sonra cenaze aracına konularak Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Olay yerinde bulunan Erman Deniz Özbulak isimli vatandaş ise, "Yangın elektrik kontağında çıkmış. Arkadaşları hemen müdahale etmiş ama kulübeden ses gelmemiş. Bu sırada itfaiye gelip yangını söndürdükten sonra manzara ortaya çıkmış" dedi.

    Bekçi Rahmi Öz'ün elektrik çarpması sonucu kulübeden çıkamamış olabileceği belirtilirken olayla ilgili inceleme sürüyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.