Geçmiş olsun...

Geçmiş olsun...

Beşiktaş yönetimi son derbide yaşanan olaylar Emenike ve Emre hakkında önemli iddialar attı ortaya. Haklı bir şekilde eleştiri yaptı. Beşiktaş taraftarı sinirle öfke ile var gücüyle haykırdı ve haksızlığa meydan okudu.

Beşiktaş yönetimi son derbide yaşanan olaylar Emenike ve Emre hakkında önemli iddialar attı ortaya. Haklı bir şekilde eleştiri yaptı. Beşiktaş taraftarı sinirle öfke ile var gücüyle haykırdı ve haksızlığa meydan okudu.

Derbi sonrası Beşiktaş camiası Fenerbahçe hakemler ve federasyon hakkında şikayet dolu sözler etti... Buraya kadar herşey normal görünüyor değil mi? Aslında değil! Son 3-4 yıldır hakkı yenen ve şampiyonluğu çalınan UEFA ve CAS tarafından haklılığı kanıtlanmış olmasına karşın ülke içinde hükümet ve TFF'nin yardımı ile haklı davası karşılık bulmayan Trabzonspor'un yanında oldunuz mu?

Emre ve Fenerbahçe tayfası futbolcuları Kasımpaşa yedek kulübesine ana avrat söverken Şota bu maçlardan sonra ben bunca yıldır Türkiye de bulunuyorum bu kadar küfür duymadım dediğinde yanında olup destek verdiniz mi? Kadıköy Stadında Galatasaray maçı öncesi Eboue ve Drogba'ya muz sallayip ırkçılık yapıldığında yada Zokora ya Fucking Negro denildiğinde ses çıkardınız mı? Yoksa bize ne mi dediniz?

Şike sürecinde Beşiktaş'ın da adı geçiyor aman sesimizi çıkarmayalım diyerek susmadınız mı? UEFA 'dan men cezası alıp hak ettiğiniz halde Avrupa kupalarına katılamadığınız sene Trabzonspor taraftarının yanında oldunuz mu? Senelerdir Aziz Yıldırım hakem odası basarken, insanları tehdit ederken başında bulunduğu kulüp yöneticileri her maç öncesi ve sonrası ortamı gererken; futbolcuları maç içinde her türlü olayı yapıp ceza almazken karşı çıktınız mı?

Sevgili Beşiktaş taraftarı; Gökhan Töre, Ömer Toprak ve Hakan Çalhanoğlu'nu silahla tehdit ettiğinde tepki verdiniz mi? Yoksa bizim çocuğumuz diye sahip mi çıktınız? Geldiğimiz noktada Fenerbahçe yönetimi ve futbolcularının bu kural tanımaz davranışları size yapıldığında mı rahatsız oldunuz? Haklı davanızda sonuna kadar destekliyoruz sizi. Ancak unutmayın ki bundan kısa bir süre önce FBJK kardeşliği adı altında Galatasaray şampiyon olacağına Fener olsun diyen tutumunuz ve Trabzonspor taraftarının çığlıklarını duymazdan gelmeniz sizi, bizi bu ligi duruma getirdi. Yanlış anlamayın tek suçlu elbette siz değilsiniz! Ancak şimdi adaletin olmadığı bu düzende adil bir derbi beklemeyin. O tren 3 Temmuz 2011 günü istasyona geldi ancak siz binmediniz... Türkiye binmedi!!!

 

Saygılarımla

Olcay Şeker

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum