Genel müdür Nadir Kadakal oldu

Genel müdür Nadir Kadakal oldu

Dedeman Bostancı ve Dedeman Park Bostancı Otellerinin Gnel Müdürü Nadir Kadakal oldu

Dedeman Hotels & Resorts International’ın 2013 yılı içinde hizmete açacağı Dedeman Bostancı ve Dedeman Park Bostancı otellerinin Genel Müdürlüğü görevine 1993 yılından itibaren Dedeman bünyesinde farklı pozisyonlarda görev yapan ve 2009 yılından bu yana Dedeman Ankara’nın Genel Müdürü olarak çalışan Nadir Kadakal getirildi.

Dedeman Hotels & Resorts International’ın 2013 yılında hizmete açacağı Dedeman Bostancı ve Dedeman Park Bostancı otellerinin Genel Müdürü olarak atanan Nadir Kadakal, profesyonel iş hayatına 1986 yılında başladı. Hacettepe Üniversitesi Turizm ve Otelciliği eğitiminin ardından National University’de sertifika programını tamamlayan Kadakal, 1993 yılından bu yana Dedeman Hotels & Resorts International bünyesinde Dedeman Grand Chisinau, Dedeman Ankara ve Dedeman Antalya Hotel & Convention Center otellerinin otel açılışı ve sistem kurma organizasyonları dahil çeşitli görevlerde bulundu.

2005 yılında Dedeman Ankara’ya Genel Müdür olarak atanan Nadir Kadakal, bu görevinin ardından 2008 yılında açılış sürecinde Dedeman Konya & Convention Center’ın Genel Müdürlüğünü yaptı.

Son olarak da 2009 Haziran ayında yeniden Dedeman Ankara’ya dönen ve Genel Müdürlük görevini yürüten Nadir Kadakal, Eylül 2012 tarihi itibariyle, Dedeman Bostancı ve Dedeman Park Bostancı Genel Müdürü olarak göreve başladı.

1969 yılı doğumlu, evli ve iki çocuk babası olan Nadir Kadakal, iyi derecede İngilizce biliyor.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.