GOP  Barbarosspor çok farklı

GOP Barbarosspor çok farklı

Yeni kurulan 2.Amatör lig takımlarından Havataşspor Albayrak Stadında GOP Barbarosspor'u misafir etti. Dostça geçen mücadeleyi konuk ekip Barbarosspor kazandı.

Yeni kurulan 2.Amatör lig takımlarından Havataşspor Albayrak Stadında GOP Barbarosspor'u misafir etti. Dostça geçen mücadeleyi konuk ekip Barbarosspor kazandı.

İlk defa bu sene dört gurupta mücadele edecek olan Havataş A takım hazırlıklarınada hız kesmeden devam ediyor. Güçlü ve tecrübeli rakibi karşısında ilk yarıda fazla dayanamıyan Havataş ilk yarıyı 5-1 yenik kapadı. GOP Barborosspor ilk yarıyı  Recai(2), Özgür, Özcan, Oktay'ın attğı gollerle 5-1 önde kapatan taraf oldu .İlk yarıda Havataşın tek gölünü İskender kaydetti.

ikinci yarıdada üstünlüğü elden bırakmayan GOP Barbarosspor 52 dakikada golcü oyuncusu Recai kendisinin üçüncü takımının altıncı golünü atarak farkıda iyice açmış oldu. Hazırlık maçı olmasına rağmen iki takımda oyun disiplinini bırakmadılar, evsahibi Havataşspor 60.dakikada İskender kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti. Havataşspor farkı indirmek için GOP Barbaros kalesinde goller aradı ve 65 dakikada Anıl'la bir gol daha bulan Havataşspor farkı üçe indirmesine rağmen güçlü rakibi Barbarosspor maçın son dakikalarına doğru İbrahim attığı gol maçında skorunu belirlemiş oldu Havataş 3 - GOP Barbaros 7.
 
Maç sonu GOP Barbarospor Başkanı Cezmi Kayhan yaptığı açıklmada " inşallah bu sezon misafir olduğumuz 2.Amatör kumeden 1.Amatör kümeye çıkmak için elimizden geleni yapacağız, bu nedenle takıma bir çok değerli başarılı sporcu kardeşlermizi transfer ettik, hazırlık maçlarındaki güzel galibiyetler bizleri yanıltmayacak ve dahada güçlü olarak Gaziosmanpaşa ilçemizi ve GOP Barbarosspor'u temsil edeceğiz Havataşspor kulübünede bizleri misafir eden tüm yöneticilerine antrönerlerine sporcularına yeni sezonda üstün başarılar dilerim" dedi.
 
Geçtiğimiz günlerde bir ameliyat geçiren ve tekrar yeşil sahalara dönen Albayrakspor'un sağlıkçısı Salih Güntürk abimizede tekrar sahalarda görmek çok güzeldi.
 
havatasspor1.jpggop-barbarosspor.jpghavatasspor2.jpghavatasspor3.jpg
 
havatasspor4.jpg
 
 
 
Haber-Foto : Ali Rıza Subaşı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.