Gültepe Özgençlik Şampiyonluk yemeğinde bir araya geldi

Gültepe Özgençlik Şampiyonluk yemeğinde bir araya geldi

İstanbul 2.Amatör Lig'de şampiyon olarak 1.Amatör Lige çıkma başarısını gösteren Küçükçekmece Gültepe Özgençlikspor oyuncuları önceki gün yönetimi tarafından Menekşe Galapagos Restaurantta düzenlenen şampiyonluk yemeğinde bir araya geldi.

İstanbul 2.Amatör Lig'de şampiyon olarak 1.Amatör Lige çıkma başarısını gösteren Küçükçekmece Gültepe Özgençlikspor oyuncuları önceki gün yönetimi tarafından Menekşe Galapagos Restaurantta  düzenlenen şampiyonluk yemeğinde bir araya geldi.

Gültepe Özgençlikspor Yönetim Kurulu 2015-2016 sezonunda 2.Amatör ligde şampiyon olarak 1.Amatör Lige çıkma başarısını gösteren futbolcu ve teknik ekibe düzenledikleri şampiyonluk yemeğiyle ödüllendirdi. Önceki gün Menekşe Galapagos Restaurantta düzenlenen yemekte Gültepe Özgençlik spor oyuncuları doğasıya eğlenirken, bir nebzede olsa sezonun yorgunluğunu attılar.

Gültepe Özgençlikspor Kulüp Başkanı Kemal Aliş,2015-2016 Futbol sezonunda 2.Amatör Ligde şampiyonluk yaşatan ve 1.Amatör lige çıkaran futbolcularımıza yemek sözümüz vardı. Ramazan ayı münasebeti ile veremediğimiz şampiyonluk kutlaması yemeğimizi geçte olsa bugün bir arda gerçekleştirmiş bulunmaktayız.

Gültepe Özgençlikspor 'u şampiyon yapan siz değerli gençlerimizi eğlendirmek, kaynaştırmak için bu geceyi tertip etmiş bulunuyoruz. Hepiniz hoş geldiniz" dedi.

Gültepe Özgençlikspor Genel sekreteri Turan Güneş, şampiyonluk yemeği ile ilgili olarak yaptığı konuşmada Geçtiğimiz Futbol sezonu şampiyonluk yaşatarak bizleri mutlu eden çocuklarımıza bir yemek vermeyi uygun gördük. Çocuklarımızla hem kaynaşacağız, hep beraber eğleneceğiz. Bu akşam yöneticilik yok. Bütün sporcularımız arkadaşlarımız olacaktır.

Bu gece tamamen sporcularımız adına düzenlenmiştir. Çocuklarımız, kulübümüzün kendilerine ne kadar değer verdiğini bir kez daha anlayacaklardır. Burada bize çok büyük destek olan sporcularımıza da çok teşekkür ediyorum. Gültepe Özgençlikspor'un daha çok yapacağı iş var. İnşallah bu yönetim bunları başarır. Gültepe Özgençlikspor'un şampiyonluk yemeğine gelen herkese çok teşekkür ediyorum.

Gecenin ilerleyen saatlerinde söylene şarkı ve türküler eşiğinde doyasıya halay çekerek şampiyonluğu kutladılar.

Yılmaz AKTEPE

gultepe-ozgenclikspor.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.