Gündoğan İnşaat’tan Tuğra sitesi.

Gündoğan İnşaat’tan Tuğra sitesi.

​Konya’da İnşaat ve Konya’da Emlak sektöründe söz sahibi konumundaki Gündoğan İnşaat, Konya’nın Selçuklu İlçesi Başkent Hastanesi civarında inşa ettirdiği, 2558 metre kare arazi üzerinde tek blok olarak hayata geçiriliyor.

Konya’da İnşaat ve Konya’da Emlak sektöründe söz sahibi konumundaki Gündoğan İnşaat, Konya’nın Selçuklu İlçesi Başkent Hastanesi civarında inşa ettirdiği, 2558 metre kare arazi üzerinde tek blok olarak hayata geçiriliyor. 800 metrekare kapalı otoparkı bulunan Tuğra Sitesinde bin 900 metrekare yeşil alan bulunacak.

ve Konya’da Emlak sektörüne farklı bir ışık katacak olan Tuğra sitesi hakkında detaylı bilgi almak için merkez ofisimize çay-kahve içmeye davetlisiniz.

Tuğra Sitesi’nde sosyal donatılar arasında, 7 gün 24 saat sizlerin güvenliği için site güvenliği, Gece görüşlü daire bağlantılı güvenlik kameraları, açık otoparkı, kapalı otoparkı, çocuk oyun alanları, Basketbol ve voleybol sahaları yürüyüş yolları ve süs havuzları bulunmaktadır.

Peki, tarafından yapımı devam ettirilen Tuğra Sitesinde bir daire almak için ne kadar ödeyeceksiniz? Fiyatlarıyla ilgili de her türlü bilgileri Gündoğan Kardeşlerden alabilirsiniz. 

Konya’da İnşaat ve sektöründe örnek alınan Tuğra sitesinin teslim tarihi için haziran 2018 olarak planlandı.

Tuğra sitesine yakın olan yerler ise Hastane, okullar ve alışveriş merkezleri. Peki hangi hastaneler derseniz, Başkent Üniversitesi Konya Araştırma ve Uygulama Hastanesi, Konya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, Meram Tıp Fakültesi Hastanesi, Medline Konya Hastanesi…

Yaşamın bu kadar kolay olduğu Tuğra sitesinde daire satın almak için bence acele edin. Dairelerimizden bir kısmı şimdiden satıldı. Geç kalmayın üzülürsünüz.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum